Kurssien sisällöistä

Tanssi pyöreäIlmoittautuessasi kurssille voit tarkistaa kunkin kurssin kohdalta, mitä välineitä kurssille suositellaan hankittavaksi.

Lapsi ja vanhempi

action kids (3–7-v.)

Jos lapsellasi on ylivilkkautta, oppimisvaikeuksia tai jokin lievä liikunta- tai kehitysvamma niin tämä on juuri oikea kurssi sinulle ja lapsellesi. Veronica Sherbornen kehittelemä liikunnallinen harjoitusohjelma SDM (Sherborne Developmental Movement) on kokonaisvaltaista harjoittelua, joka tukee monipuolisesti motoriikan ja sosiaalisten taitojen kehittymistä. SDM-ohjelmassa harjoitellaan motorisia perustaitoja, jotka ovat kaikkien monimutkaisempien taitojen perustana. Harjoittelu on fyysisesti monipuolista ja kuormittavaa, vaikka opetustuokioissa ei korostetakaan lihaskuntoa, nopeutta tai kestävyyttä.

Varsinaisten motoristen taitoharjoitusten lisäksi SDM-harjoitusohjelmassa pyritään liikunnan keinoin tukemaan lapsen sosiaalisten taitojen kehittymistä sekä harjoitellaan rauhoittumista ja rentoutumista.

Kurssi on pienryhmä ja tarkoitettu lapselle ja aikuiselle. Kurssille ilmoittaudutaan aikuisen nimellä.

Kuntoilulajit

vesijumppa, vesijuoksu ja allas-lavis

Vaihtelevaa ja monipuolista liikuntaa kehon kaikille lihaksille. Vesijumppa ja -juoksu ovat todella tehokkaita liikuntamuotoja, vaikka vedessä liikkuminen tuntuu kevyeltä. Venytyksiä, juoksua, lihaskuntoharjoittelua ja käsiliikkeitä. Sopii kaikenikäisille ja -kokoisille naisille ja miehille.

Allas-Lavis® on vesiliikuntaa parhaimmillaan. Allas-Laviksessa yhdistyvät vesiliikunnan hyödyt tanssiliikunnan iloon. Lavatanssimusiikin soidessa nostetaan sykettä ja vahvistetaan lihaksia veden vastusta apuna käyttäen. Allas-Laviksessa saat kaikki vesiliikunnan hyödyt. Liikuntamuotona vesijumppa soveltuu kaikille. Vesi kannattaa kehoa painosta riippumatta ja antaa tehokkaan vastuksen,kuitenkaan niveliä rasittamatta. Vesiliikunta rentouttaa, lisää lihasten voimaa, kehittää kestävyyskuntoa ja hapenottokykyä. Allas-Lavis tuo uuden ulottuvuuden Laviksen harrastamiseen. Allas-Lavista voi toteuttaa joko syvässä tai matalassa vedessä liikevaihtoehtoja vaihdellen. Allas-Lavis mahdollistaa Laviksen harrastamisen myös niille, joilla kuivalla maalla liikkuminen on hankaloitunut. Kuten kaikilla LAVIS-tunneilla myös Allas-Laviksessa tärkeintä on hyvä tunnelma, jossa on menoa ja meininkiä!

kuntosali ja kevennetty kuntojumppa

Kuntosalin harjoituskerta koostuu alkulämmittelystä, kiertoharjoitteluna suoritettavasta kunto-osuudesta sekä lyhyestä loppuvenyttelystä.

Kevyempää jumppaa erityisesti liikuntaa vähemmän harrastaneille, ylipainoisille tai sinulle, joka et halua tai voi hyppiä. Tunti sisältää alkulämmittelyn, kevennetyn lihaskunto-osuuden ja liikkuvuutta lisääviä harjoitteita sekä rauhallisen loppuvenyttelyn.

kuntotreeni ja kiertoharjoittelu

Lihaskuntoa, ketteryyttä ja aerobista kestävyyttä erilaisten harjoitteiden avulla. Kaikilla kursseilla venytellään. Kurssien tarkempiin sisältöihin kannattaa tutustua netissä, samoin voit tarkistaa kurssikohtaisesti mitä välineitä kurssille suositellaan hankittavaksi.

kuntojumppa

Monipuolista ja vaihtelevaa jumppaa, jossa tavoitteena on parantaa lihaskuntoa, liikkuvuutta ja aerobista kestävyyttä. Lopuksi venytellään.

reipas kuntojumppa

Reipas kuntojumppa on hieman vauhdikkaampaa ja rankempaa kuin peruskuntojumppa. Jokainen liikkuu kuitenkin oman kuntotasonsa mukaisesti. Lämmittelyt, lihaskunto-osuus ja venyttelyt.

niska-hartia-selkä-jumppa

Reipasta jumppaa koko keholle, pääpaino niska-hartiaseudun, keskivartalon ja selkälihasten vahvistamisessa. Oma jumppamatto mukaan!

reisi-vatsa-pakarajumppa

RVP eli reisi-vatsa-pakara on tehokas lihaskuntotunti jossa keskitytään keskivartalon, jalkojen ja pakaroiden lihasten vahvistamiseen ja muokkaamiseen. Tällä tunnilla ei tarvitse opetella vaikeita koreografioita vaan tykitetään simppelisti helpon lämmittelyn jälkeen itse asiaan. Tunnin tavoitteena on treenata terhakka tarakka ja timmit reidet sekä vatsa. Mukaan oma jumppakuminauha ja jumppamatto. Let´s sweat!!

bodyfit

BodyFit on toiminnallinen harjoitusmuoto, joka sisältää lämmittelyn, koko kehon lihaskuntotreenin välineiden ja oman kehon painon kanssa sekä harjoituskerran palauttavan osuuden, venyttelyn. Tällä tunnilla keskitytään voimaan, liikkuvuuteen ja ketteryyteen. Kurssi painottuu 3–4 viikon jaksoihin, joissa käytetään opiskelijan omaa kuminauhaa, kahvakuulaa, käsipainoja sekä opettajan paikalle tuomia keppejä. Ota kurssille mukaan oma jumppa-alusta.

tehotreeni ja pikatreeni

Koko kehon haastava monipuolinen ja vaihteleva hikitunti. Treeni suoritetaan joko oman kehon painon tai välineiden avulla. Tunti sisältää hyppyjä. Tehotreeni on 45 min. ja pikatreeni 30 min.

kehonpainotreeni

Tunnilla tehdään liikkuvuutta, voimaa ja kehonhallintaa kehittäviä liikkeitä oman kehon painolla. Pysytään koko ajan liikkeessä ja siirrytään sujuvasti liikkeestä toiseen. Oma jumppamatto mukaan!

movement training

Movement Training, eli liikeharjoittelu, on nousussa oleva harjoittelumuoto, jota tehdään oman kehon painoa hyväksi käyttäen. Se sisältää elementtejä monelta suunnalta, kuten esimerkiksi voimistelusta, akrobatiasta, break dancesta ja nykytanssista. Liikeharjoittelu soveltuu kuitenkin erinomaisesti myös aloitteleville kuntoilijoille, koska harjoitukset räätälöidään aina yksilön kykyjen ja valmiuksien mukaisiksi. Liikeharjoittelu kehittää kehon liikkuvuutta, ketteryyttä, lihas- ja aerobista kuntoa, kehonhallintaa sekä tasapainoa. Movement Trainingin avulla palautamme keholle luonnollisen kyvyn liikkua ja pidämme samalla hauskaa sekä haastamme itsemme sopivan kokoisin haastein.

sählybic

Kuntoa kohottava ja pelitaitoa kehittävä sählybic koostuu alkulämmittelystä, tekniikkaharjoituksista, sählyn pelaamisesta, lihaskuntoharjoituksista ja venyttelyistä. Aiempaa kokemusta sählyn pelaamisesta ei tarvitse olla, vaan sählybicin kohderyhmä on reippaasta ja vauhdikkaasta liikunnasta pitävät naiset. Mukaan oma sählymaila, jumppa-alusta ja halutessasi suojalasit.

kahvakuula

Kahvakuulailu eli girya on kokonaisvaltaista lihaskuntoharjoittelua, joka antaa voimaa ja kestävyyttä. Kursseilla käytetään omaa kahvakuulaa.

lavis ® – lavatanssijumppa

LAVIS -lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria.Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi.

tanssillinen kuntotunti

Tanssillisiin kuntoliikkeisiin on otettu mukaan käsipainot, toki mukana voi olla ilmankin. Kuumimpien listahittien, letkeiden lattareiden sekä vanhojen tuttujen kappaleiden soidessa hiki virtaa ja niska-hartiaseutu kiittää. Omat käsipainot mukaan joiden kanssa jaksat liikkua koko tunnin. Lyhyt venyttely lopussa.

etnojumppa

Reipasta jumppaa mukaansatempaavan etnomusiikin tahdissa. Helpohkoja liikesarjoja tehdään mm. intialaisten, itämaisten ja latinalaisten rytmien tahdissa. Tunti sisältää myös lihaskuntoa vahvistavia liikkeitä. Lopuksi rauhoitutaan jumppamatolla rentouttavaan venyttelyyn.

zumba

Zumba on aerobicinen fitness-ohjelma, jonka on kehittänyt koreografi ja tanssija Beto Perez. Zumban askeleet perustuvat laitinalaistansseihin, joissa liikkeet kohdistuvat pääasiassa vatsalihaksiin, jalkoihin ja käsivarsiin. Erinomaista liikuntaa myös sydämelle.

lavis-lavatanssijumppa

LAVIS -lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi.

miesten peli- ja kuntotreenit

Lihaskuntoa, ketteryyttä ja aerobista kestävyyttä erilaisten pallopelien ja harjoitteiden avulla. Omat sählymailat mukaan.

viikinkimiekkailu

Kurssin tavoitteena on tarjota perustiedot ja -taidot miekan ja suuren pyörökilven käyttöön, valistaa pitkien teräaseiden vastuullisessa käsittelyssä sekä luoda hyvä pohja miekkailuharrastuksen jatkamiselle ja itsensä kehittämiselle miekkailijana. Kurssilaisilla on myös mahdollisuus tutustua historian elävöittämiseen näytöstaistelun keinoin ja harjoitella näytösmiekkailun perusteita. Harjoittelun pääpainona ovat yksilötaidot kahden henkilön välisessä kamppailussa. Tutustumme myös ryhmän toimintaan kilpimuurissa. Kurssin ikäraja 15 vuotta. Alle 18-vuotiaat vanhempien kirjallisella suostumuksen.

asahi

Asahi on suomalainen terveysliikuntalaji kaikenikäisille, -kokoisille ja -kuntoisille. Yksinkertaisia, hitaita ja tehokkaita liikkeitä, joilla koko keho avataan pehmeästi niskasta nilkkoihin hengityksen kannattelemana. Liikkeet parantavat mm. tasapainoa ja lihaskuntoa, lisäksi mieli ja keho rentoutuvat.

kehonhuolto, power stretching, roller flex-rullavenyttely, fascial

Kehonhuolto- ja venytystunneilla saadaan parannettua kokonaisvaltaisesti kehon elastisuutta ja poistettua lihaskireyttä. Venyttely tapahtuu hitaasti ja rauhallisesti omaa kehoa kuunnellen.

fascia

Aktiivista palautumista ja toiminnallista kehonhuoltoa. Tunneilla huolletaan kehoa avaavilla liikkeillä fascia-rullauksen avulla. Fascia-rullaus avaa jumeja, parantaa lihaskalvojen elastisuutta ja niiden aineenvaihduntaa. Huolletuilla lihaksilla pystyt myös tehokkaampiin liikuntasuorituksiin, vähennät loukkaantumisriskiä, parannat liikkuvuutta ja palaudut nopeammin. Oma rulla mukaan!

 hatha- ja iyengarjooga

Jooga on itsehoitomenetelmä, jonka perustana ovat keskittyneesti suoritettavat harjoitukset, tietoinen rentoutuminen, luonnollinen hengitys ja sisäisen hiljaisuuden kokeminen. Ota näille tunneille mukaan lämmin ja joustava asu (suositellaan kerrospukeutumista) sekä mieluiten luistamaton alusta. Hathajoogan perustana ovat keskittyneesti ja tietoisesti tehtävät harjoitukset, luonnollinen ja tietoinen hengitys, tietoinen rentoutuminen sekä sisäisen hiljaisuuden kokeminen. Hathajooga harjoitukset lisäävät kehon liikkuvuutta, elinvoimaisuutta, keskittymiskykyä ja kykyä rentoutua. Iyengarjooga sopii voiman, kestävyyden, jäntevyyden sekä notkeuden lisäämiseen ja ylläpitämiseen. Tarkan työskentelyn ansiosta kehon tasapainoiset linjaukset tekevät harjoituksista turvallisia ja samalla sopivan haastavia. Iyengarjoogan harjoituksissa voidaan käyttää apuvälineitä esim. joogavöitä ja tukipalikoita.

iyengarjooga – työpajat

Kurssi kokoontuu 10.9., 8.10., 12.11, 3.12., 14.1., 11.2., 11.3., 8.4. ja 13.5. Työpajoissa syvennytään teemoihin harjoitusta asteittain syventäen, mutta samalla turvallisesti osanottajien lähtötaso huomioiden.

Työpajoissa syvennytään teemoihin harjoitusta asteittain syventäen, mutta samalla turvallisesti osanottajien lähtötaso huomioiden.

  • Eteentaivutukset
  • Kierrot
  • Taaksetaivutukset
  • Ylösalaiset asennot
  • Restoratiivinen harjoitus ja pranayama

astangajooga

Astanga Vinyasa Joogaa perinteisesti Sri K. Pattabhi Joisin mukaan.

Astangajoogassa hiljentyminen tapahtuu hengityksen ja liikkeen kautta. Asentoja (sanskritiksi asanoita) tehdään hengityksen tahdissa lempeästi mutta päättäväisesti. Jokaisella oppilaalla on mahdollisuus tehdä astangajoogaa vaikka keho ei olisi valmiiksi notkea tai vahva. ”Harjoittele ja kaikki tapahtuu” kuten Sri K. Pattabhi Jois on sanonut.

kundaliinijooga

Voimavaroja luovuuteen, terveyteen ja hyvinvointiin. Ikiaikaista viisautta, joka sopii kaikille. Yksinkertaisia, tehokkaita ja turvallisia harjoituksia, joissa hyödynnetään jooga-asanoita, hengitystä, mantrojen äänivärähtelyä, meditaatiota ja rentoutumista.

flow yoga

Flow Jooga on kehon ja mielen yhteistyötä korostava dynaaminen tunti, jossa kehon erilaiset asennot eli asanat yhdistyvät toisiinsa hengityksen rytmittäminä. Flow Yoga- nimi tulee tavasta suorittaa liikkeet sujuvasti peräkkäin, eli flow’na alkuasennosta toiseen. Tunnilla voi olla mukana myös elementtejä Tai Chista, Pilateksesta ja tanssista. Tunti kehittää kehon voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta, ja lisää mielenrauhaa. Olo on tunnin jälkeen energinen, vapautunut ja rauhallinen.

selkäjooga

Kurssilla keskitytään rentouttamaan, sekä vahvistamaan asanaharjoituksen kautta erityisesti selkää ja selän lihaksia. Omia tuntemuksia ja rajoja kunnioittaen tehtävä harjoitus auttaa poistamaan jännityksiä, lisää selän ja hartioiden liikkuvuutta ja tuo tilaa nikamien väliin. Kurssi sopii kaikille. Erityisesti istumatyötä tekeville. Kurssi sopii myös aloittelijoille.

äijäjooga

Katkaise kiire, tule yksin miehille omistettuun äijäjoogaan. Jooga on itsehoitomenetelmä, jonka perustana ovat keskittyneesti suoritetut harjoitukset, tietoinen rentoutuminen, luonnollinen hengitys ja sisäinen hiljaisuuden kokeminen.

naurujooga

Naurujoogassa tuotetaan naurua aluksi keinotekoisesti. Tekonauru kuitenkin muuttuu isossa joukossa pian aidoksi nauruksi. Naurujoogassa yhdistyvät leikkimieliset nauruharjoitukset sekä joogasta tutut hengitysharjoitukset. Eli, ei tarvitse pelästyä sanaa ”jooga”… kenenkään ei tarvitse seistä päällään tai taivuttaa jalkaa niskan taakse… oma nauru riittää!

pranayama

Kurssilla tehdään iyengarjoogaan kuuluvia hengitysharjoituksia. Tunti aloitetaan lyhyellä, kehoa avaavalla ja ojentavalla asanaharjoituksella ja päätetään pranayaman jälkeen ohjattuun rentoutukseen. Tunnille pukeudutaan mukaviin ja lämpimiin liikuntavaatteisiin, suositaan lämmintä kerrospukeutumista. Mukaan oma joogamatto. Aiempi joogakokemus toivottavaa, muttei välttämätöntä.

taiji/qigong

Taiji ja qigong ovat kehoa ja mieltä tasapainottavia, terveyttä ylläpitäviä ja energiatosoa kohottavia meditatiivisia kiinalaisia liikuntamuotoja. Liikkeet ovat hitaita ja tasaisesti virtaavia sekä hiljaisuudessa tehtäviä. Turvallista ja tehokasta liikuntaa kaikille!

shindo- ja jomonvenyttely

Shindo ja Jomon ovat japanilaisia itsehoitomenetelmiä. Venyttely- ja rentoutusharjoitukset vapauttavat kireyksiä sekä kehosta että mielestä.

roller – kehonhuolto

Tunnin tavoitteena on parantaa kokonaisvaltaisesti kehon hyvinvointia foam rolleria apuna käyttäen. Mm. laukaista jännitystiloja, lisätä liikkuvuutta sekä aineenvaihduntaa. Sen avulla vahvistetaan lihaksia, tehdään venytyksiä ja rullauksia. Mukaan oma 90 cm foam roller- rulla sekä jumppamatto.

pilates

Pilates-menetelmä on saksalais-amerikkalaisen Joseph Pilateksen 1900-luvun alussa kehittämä kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, syventää hengitystä ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein. Pilates-menetelmä on laadukasta harjoitusta, jossa pääpaino on liikkeiden laadussa ja hengityksen hallinnassa sekä mielen ja kehon yhteispelissä. Oma jumppamatto mukaan.

Senioriliikunta

vesijumppa

Monipuolista, reipasta kunto- ja terveysliikuntaa vedessä eläkeläisille. Harjoitetaan kestävyyskuntoa, lihasvoimaa ja liikkumisvarmuutta kunkin osallistujan oman kunnon ja päivän olon mukaan. Vesijumpat, joiden pituus on 30 min suositellaan ihmisille, joilla on jonkun verran toimintakyvyn rajoituksia. Vesijumpat yleensä koostuvat tehokkaista kestävyys-, voima- ja koordinaatioharjoittelusta vedessä. Napakoita liikesarjoja tehdään yleensä musiikin tahdissa.

kuntosaliharjoittelu

Harjoituskerta koostuu alkulämmittelystä, kiertoharjoitteluna tehtävästä kunto-osuudesta sekä loppuvenyttelystä. Jokainen tekee kuntonsa ja toimintakykynsä mukaan ohjatusti.

jumpat

Monipuolista kunto- ja terveysjumppaa eläkeläisille. Harjoitetaan kestävyyskuntoa, lihasvoimaa ja liikkumisvarmuutta kunkin osallistujan oman kunnon ja päivän olon mukaan pystyssä ja lattiatasossa. Sopii niin vasta-alkajille, kuin jo kokeneemmallekin jumppaajalle.

seniorfit

SeniorFit on senioreille suunnattua terveysliikuntaa, jota ohjaa SeniorFit-ohjaaja-koulutuksen käynyt ohjaaja. SeniorFit-harjoittelulla parannetaan tasapainoa, yleiskestävyyttä, nivelliikkuvuutta ja ala-raajojen ojennusvoimaa. Tämä auttaa senioria säilyttämään liikkumiskyvyn, parantaa omatoimisuutta arjen haasteissa sekä antaa valmiudet itsenäiselle elämiselle. Sisältää jumpan lisäksi tanssiliikuntaa, tuolijumppaa ja jopa sauvakävelyä.

senioreiden liikuntaperjantai

Reippaalle senioriliikkujalle tarkoitettu lämminhenkinen ja monipuolinen tunti, joka koostuu kolmesta puolen tunnin jaksosta: toiminnallinen liikunta, lihashuolto ja venyttely. Liikuntailtapäivän tapahtumakalenteri vaihtuu kuukausittain, sään mukaan. Syyskaudella liikunta tapahtuu ulkona ja talvella sisätiloissa. Kalenterissa on mm. kävelylenkkejä, keppijumppaa, tanssiliikuntaa, kuntosalia sekä voima-ja tasapainoharjoittelua omaan tahtiin ja oman suorituskyvyn rajoissa. Tutustumme myös joogaan, pilatekseen ja vesiliikuntaan. Liikuntapäivän tärkein tavoite on edistää hyvinvointia, ylläpitää toimintakykyä sekä kokea liikunnan iloa yhdessä ryhmän kanssa. Kurssin ohjelma jaetaan ensimmäisellä kurssikerralla. Mukaan oma jumppamatto.

zumba gold®

Tuntuuko, ettet pysy mukana Zumban tempossa? Zumba Gold on hieman kevennetty Zumba-muoto, jossa isoimmat hypyt, pomput ja kierrot on jätetty pois. Heittäydyt vain latinomusiikin tahtiin. Helppo tapa tutustua Zumbaan.

ikinuorten kuntotanssi

Kuntotanssi on ikinuorille suunnattu rento ja tanssillinen kuntotunti, askelsarjat ovat helpohkoja eivätkä sisällä hyppyjä! Tarkoitus on saada hiki pintaan ja iloinen mieli. Sisältää lämmittelysarjoja eri tanssilajeista hyvän musiikin tahdittamana, lihaskunto-osuuden ja venyttelyt. Oma jumppapatja mukaan!

tuolijumppa

Tehokasta tuolijumppaa istuen tai lattialla seisten. Monipuolisessa jumpassa käytetään toisinaan kuminauhaa tai keppiä tehostamaan lihaskuntoharjoittelua ja niska-hartiaseudun liikkuvuutta. Tunnin lopuksi rauhoittavat venyttelyt.

voima- ja tasapainoryhmä

Tunnilla tehdään ikäihmisille tärkeitä voima- ja tasapainoharjoitteita erilaisin välinein harjoitteita tehostaen. Harjoittelemme seisten ja istuen. Tuntiin sisältyy alkuverryttely, harjoitusosuus ja loppujäähdyttely.

sennusirkus 60+

Vierivä kivi ei sammaloidu ja vanhakin voi oppia uusia temppuja! Sennusirkuksessa tutustutaan sirkuksen maailmaan jokaisen omien taitojen ja kykyjen mukaan. Sirkustelu on mukavaa sosiaalista toimintaa ilman suorituspaineita ja voi olla että muutama temppukin tarttuu matkalla hihaan. Kurssi on tarkoitettu kaikille yli 60 vuotiaille.

venyttely

Rauhallinen venyttelytunti parantaa liikkuvuutta, elastisuutta ja auttaa lihaksia rentoutumaan. Tunnilla edetään lihasryhmä kerrallaan pitkillä rauhallisilla ja helpoilla venytyksillä omaa kehoa kuunnellen. Oma jumppamatto mukaan.

seniorijooga

Kurssilla tehdään lempeää asanaharjoitusta, joka auttaa ylläpitämään lihaskuntoa ja selän liikkuvuutta. Se kehittää myös tasapainoa. Harjoitus on virkistävä ja rentouttava. Se tehdään omista tuntemuksista käsin, sekä omia rajoja kunnioittaen. Harjoituksessa keskitytään ohjatusti hengityksen rytmittämään liikkeeseen, joka suuntaa mielen sisäänpäin ja tuo mahdollisuuden sisäisen hiljaisuuden kokemiseen. Ohjauksessa huomioidaan yksilölliset tarpeet.

taiji/qigong 55+, jatko

Taiji ja qigong ovat kehoa ja mieltä tasapainottavia, terveyttä ylläpitäviä ja energiatosoa kohottavia meditatiivisia kiinalaisia liikuntamuotoja. Liikkeet ovat hitaita ja tasaisesti virtaavia sekä hiljaisuudessa tehtäviä. Turvallista ja tehokasta liikuntaa kaikille!

Vanajaveden Opisto

Jaakonkatu 28
13100 Hämeenlinna

Asiakaspalvelu puh. 03 6212 572

vop.toimisto@kktavastia.fi

© 2018 Koulutuskuntayhtymä Tavastia