Liikunta

Naiset makoilee pyöreä

Sano Vee, sano Oo, sano Pee!

Nyt uusi vaihde päälle ja lähde liikkumaan tai kokeilemaan uusia lajeja! Vanajaveden Opisto tarjoaa terveyttä ja hyvinvointia edistävää liikuntaa, elämänkulun eri vaiheissa tapahtuvaa kaikkea fyysistä aktiivisuutta, jonka tavoitteena on terveyden ja toimintakyvyn ylläpitäminen ja parantaminen. Voimaa ja elämäniloa!

Työelämän hektisyyden ja vaativan arjen vastapainoksi oman itsensä hoitaminen on tärkeää. Liikunta auttaa ylläpitämään ja parantamaan niin fyysistä kuin henkistäkin kuntoa, se virkistää ja antaa iloa ja voimaa elämään. Se parantaa kestävyyttä ja lihasvoimaa, pitää nivelistön kunnossa ja harjoituttaa koordinaatiota ja tasapainoa.

Liikuntakurssit muuttavat Vanajantieltä ja Verkatehtaalta syyskauden 2017 alusta osin Jaakonkadulle ja osin uimahallin liikuntasaliin alkaen 1.11., samoin uimahallin remontin valmistuessa vesijumppaajatkin pääsevät vihdoin altaaseen. Uusia saleja uimahallin lisäksi ovat kaksi isoa tanssisalia Jaakonkadulla, liikuntasali Hattelmalantiellä ja Kiipulassa iso uima-allas.

Perinteisten jumppien, venyttelyiden, kuntosalien ja kehonhuoltokurssien lisäksi on paljon muita tutustumisen arvoisia liikuntalajeja. Uusina kursseina aloittavat Allas-LAVIS®, Sählybic, Pikatreeni, Movement Training, Reisi – vatsa – pakara, Tanssijan kehonhuolto, Fascial®, Kundaliinijooga ja Sennusirkus 60+.

Tutustu myös tanssikurssien valikoimaan, sieltäkin löytyy kunnon ylläpitämiseen soveltuvia kursseja.

Liikuntakurssien aikataulut ovat pääasiassa lukukausien 28.8.–3.12.2017 ja 8.1.–29.4.2018 sisällä. Kursseissa on kuitenkin jonkin verran poikkeuksia aloittamis-, lopettamis- ja loma-ajoissa, joten katso tarkkaan omien kurssiesi tiedot! Kaikilla liikuntakursseilla on syysloma vk 42, talviloma vk 9 ja pääsiäisloma 29.3.–2.4.2018.

Ole ystävällinen äläkä käytä hajusteita osallistuessasi liikuntatunnille, koska salissa voi olla hyvin allergisia opiskelijoita, kiitos!

Lisätiedot

Suunnittelijaopettaja Tuija Telén-Setälä, puh. 040 8686 004 tai tuija.telen-setala@kktavastia.fi

Kevään 2018 tanssinäytökset

  • Turengin liikuntahalli 2.5. klo 18.30
  • Iittala-halli 3.5. klo 18.30

Vanajaveden Opisto

Jaakonkatu 28
13100 Hämeenlinna

Asiakaspalvelu puh. 03 6212 572

vop.toimisto@kktavastia.fi

© 2018 Koulutuskuntayhtymä Tavastia