Saksa

 Saksa 1

Tervehdykset, äänteet, esittäytyminen, ammatti, harrastukset, kuulumiset, matkailutilanteita; lukusanat, substantiivien suku ja sijamuotoja, verbien preesens, persoonapronominit, omistuspronominit.

Saksa 2

Vaateostokset, puhelinilmaisuja, viestin kirjoittaminen, lentokentällä, maita ja kieliä, autoilu, asuminen; persoonapronominien datiivi, verbien perfekti, sivulause, akkusatiivi- ja datiiviprepositiot, adjektiivin vertailu, refleksiiviverbit.

Saksa 3

Lääkärissä, tapaamisesta sopiminen, päivärytmi, urheilulajeja, työhakemus ja työelämä, opiskelu ja koulutus; infinitiivin käyttö, vaihtoprepositiot, adjektiivin taivutusta, järjestysluvut, verbien imperfekti, genetiivi, pluskvamperfekti.

Saksa 4

Asuinympäristö, kaupunkikierros, mielipiteiden ilmaisu, juhlapäiviä, perhe-elämää, ympäristönsuojelu; adjektiivin taivutus, konditionaali, konjunktiivi, epäsuorat kysymyslauseet, relatiivilauseet, passiivi, futuuri.

Saksa 5 ja edistyneemmät

Sanaston kartuttaminen, ajankohtaisia tekstejä ja nykykielen ilmaisuja lukien ja kuunnellen, saksan kieli eri alueilla, oman ilmaisun kehittäminen esim. työelämän tarpeisiin, rakenteiden kertausta ja syventämistä.

Vanajaveden Opisto

Opistotalo, Verkatehdas
Postiosoite: Paasikiventie 2
13200 Hämeenlinna

Asiakaspalvelu puh. 03 6212 572
vop.toimisto@kktavastia.fi

© 2017 Koulutuskuntayhtymä Tavastia