Käsityö ja muotoilu

Hanki itsellesi hyvinvointia rentoutumalla käsityön parissa tai haastamalla luovuutesi!

Käsityökurssit tarjoavat elämyksiä ja haasteita, oppimisen iloa ja ongelmanratkaisua. Monimateriaaliset käsityötaidot aktivoivat ideointiin, suunnitteluun ja kokeiluihin, ne kehittävät muotoiluajattelua ja toimivat väylänä omaan käsityöilmaisuun.

Taito kasvaa ja osaaminen syvenee pitkillä kursseilla, kaikessa rauhassa. Ryhmään sitoutuminen innostaa ja aktivoi, ideoita jaetaan samanhenkisessä seurassa.

Intensiivisillä lyhytkursseilla irrottaudutaan arjesta ja virkistäydytään KÄSITYÖELÄMYSTEN voimalla. Etsi uusia polkuja ja HAASTA ITSESI – ylitä rima! Huomaat oppivasi helposti uusia asioita. Käsityön tekeminen rentouttaa ja edistää ajattelua.

Vihreällä lehdellä merkityillä kursseilla on erityisesti huomioitu ekologiset valinnat ja kestävän kehityksen ajatus. Vastuulliseen kuluttamiseen kiinnitetään huomiota. Kursseilla rohkaistaan materiaalien oivaltavaan uusiokäyttöön ja kierrättämiseen.

Käsityön kursseja on eri puolilla opiston toiminta-aluetta: valitse itsellesi parhaiten sopiva ajankohta ja paikka. Ole avoin myös naapurikunnan tarjonnalle.

Vanajaveden Opisto järjestää useat kurssit yhteistyössä Ammattiopisto Tavastian Kätevä-osaston kanssa: ammattitaitoiset opettajat jakavat nyt osaamistaan myös VOPin kursseilla.

kasityotakadestapitaen.wordpress.com -blogi

@kasityotakadestapitaen Instagramissa

  • avaa polkuja käsityöilmiöihin – kuvin ja kuulumisin
  • yhteistyössä Valkeakoski-opiston, Vanajaveden Opiston ja Wahren-opiston (Forssa) käsityön opetuksen kanssa  

Huomaathan, että saat tietoa sinua kiinnostavista VOPin kursseista, opiskelijatöiden näyttelyistä ja ainealueen tapahtumista, kun ilmoittautuessasi annat opistolle luvan lähettää tiedotteita sähköpostilla.

Opintoneuvonta ja lisätiedot

Suunnittelijaopettaja Marjo Ritamäki, puh. 050 5257 393, marjo.ritamaki@kktavastia.fi

Apulaisrehtori, teknisen käsityön opettaja Kari Koski, puh. 0400 820 613, kari.koski@kktavastia.fi

Vanajaveden Opisto

Jaakonkatu 28
13100 Hämeenlinna

Asiakaspalvelu puh. 03 6212 572

vop.toimisto@kktavastia.fi

© 2018 Koulutuskuntayhtymä Tavastia