Kootaan yhdessä polkuautoja Sujuva työ -koulutuksessa

Polkuautotehtaalla kääritään hihat, otetaan ruuvimeisseli käteen ja ryhdytään kehittämään prosesseja!

Uudessa Sujuva työ -koulutuksessa kootaan oikeasti polkuautoja. Samalla kirkastetaan se, miten turhasta työstä pääsee eroon ja kuinka käytännöistä saadaan tehokkaampia. Polkuautoja kootessa ja tiiminä toimiessa havainnollistetaan myös, miksi tietyt asiat ovat kehittämisen kannalta oleellisia ja toiset taas eivät. Koemme, kuinka yhdessä voimme vaikuttaa jokaisen työssä onnistumisen edellytyksiin.

Vaikka koulutuksen aikana ollaan tekniikan äärellä, koulutus sopii kaikkien toimialojen henkilöstölle. Tule yksin, kaksin tai tiimisi kanssa!

Vanaja Koulutus toteuttaa kaksipäiväisen koulutuksen yhdessä Lean Learning Centerin kanssa. Kouluttajana toimii Peter Kanerva.

Koulutuspäivät:
9.-10.9.2019 tai
12.-13.9.2019

”Polkuautotehdas on nerokas tapa avata silmiä jatkuvan kehittämisen maailmaan ja oppimismuotona se on hyvin konkreettinen. Lisäksi se auttaa jokaista miettimään oman organisaationsa näkökulmasta, mitä nämä pienet parannukset voisivat omassa työssä olla. Parin päivän koulutus oli myös hauska tapa oppia ja päästä sisälle niinkin laajaan käsitteeseen kuin laatu. Oman työtavan kehittymistä polkuautotehtaalla oli myös hauska seurata. Alussa mikään ei pysynyt käsissä, mutta loppua kohden parannus oli huikea.”
Tapani Laitinen, toimitusjohtaja, Witas Oy

Lue lisää koulutuksesta:

Sujuva työ -koulutus 2019

Ilmoittaudu koulutukseen:
9.-10.9.2019
12.-13.9.2019

© 2020 Koulutuskuntayhtymä Tavastia