Uutta – opi polkuautotehtaassa – Sujuva työ -koulutus alkaa syksyllä

Tule yksin, kaksin tai tiimisi kanssa syksyllä Vanaja Koulutus Oy:n uuteen koulutukseen Polkuautotehtaalle. Kääri hihat, ruuvimeisseli käteen ja prosesseja kehittämään. Me tarjoamme koulutusta Sujuva työ nimisenä, mutta se voisi olla myös Polkuautotehdas-koulutus. Siellä konkreettisesti kootaan tiiminä polkuauto.

Vaikka koulutuksen aikana ollaankin teknisten toimenpiteiden äärellä, sopii koulutus kaikkien toimialojen henkilöstölle, myös palvelualojen. Päivien aikana kirkastetaan yrityksen työntekijöille se, miten turhasta työstä pääsee eroon ja kuinka käytännöistä saadaan tehokkaampia.

Luomme omakohtaisia kokemuksia ja näkemyksiä siitä, miten merkittäviä muutoksia voimme saada aikaan pienillä askelilla. Polkuautoa kootessa ja tiiminä toimiessa havainnollistetaan konkreettisesti, miksi tietyt asiat ovat kehittämisen kannalta oleellisia ja toiset asiat eivät. Koemme, kuinka yhdessä voimme vaikuttaa jokaisen työssä onnistumisen edellytyksiin. Voimme yhdessä luoda puitteet järjestelmälliselle kehittämiselle ja kuinka omalla toiminnallamme vaikutamme asiakasarvoon ja sitä kautta tulevaisuuteen.

Vanaja Koulutus Oy toteuttaa koulutuksen yhdessä Lean Learning Centerin kanssa ja siksipä voimmekin lukea referenssin kyseisestä koulutuksesta ”Polkuautotehdas on nerokas tapa avata silmiä jatkuvan kehittämisen maailmaan ja oppimismuotona se on hyvin konkreettinen. Lisäksi se auttaa jokaista miettimään oman organisaationsa näkökulmasta, mitä nämä pienet parannukset voisivat omassa työssä olla. Parin päivän koulutus oli myös hauska tapa oppia ja päästä sisälle niinkin laajaan käsitteeseen kuin laatu. Oman työtavan kehittymistä polkuautotehtaalla oli myös hauska seurata. Alussa mikään ei pysynyt käsissä, mutta loppua kohden parannus oli huikea. Tapani Laitinen, toimitusjohtaja, Witas Oy”

Sujuva työ -koulutus 2019

Ilmoittaudu koulutukseen

© 2019 Koulutuskuntayhtymä Tavastia