Työhyvinvoinnista organisaation menestystekijä

Vanaja Koulutus OY järjestää työhyvinvointikoulutuksen, jonka suoritettuaan osallistujat saavat työhyvinvointikortin. Koulutus on tarkoitettu niin esimiehille kuin työsuojeluhenkilöstölle ja muille työhyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneille. Osallistujan työpaikan voimavaroja ja kehittämiskohteita arvioidaan ennakkotehtävässä, ja koulutuspäivän aineistot, keskustelut ja ryhmätehtävät auttavat kehittämiskohteiden työstämistä koulutuksen jälkeen. Koulutuksessa perehdytään työhyvinvoinnin kokonaisuuteen, johtamiseen sekä työyhteisön toimivuuteen.

Työhyvinvointikortti on hyvä käynnistys kehittämistyölle

Kouluttaja Päivi Lauronen

Työhyvinvointi on koko työyhteisön asia.

– Se on organisaation menestystekijä, sillä hyvinvoiva henkilöstö viihtyy työssään ja toimii työyhteisönä tehokkaasti. Myös motivaatio ja sitoutuminen lisääntyvät. Työhyvinvointi edistää kestäviä työuria ja vähentää sairaus- ja eläkekuluja, kouluttaja Päivi Lauronen sanoo.

Laurosen mukaan työhyvinvointia voidaan kehittää hankkimalla osaamista, ja työhyvinvointikortti on hyvä käynnistys kehittämistyölle.

– Hyvinvoivassa työyhteisössä jokainen ymmärtää osuutensa ja vastuunsa työhyvinvoinnin kehittämisessä. Koulutus vahvistaa yhteistä käsitystä työhyvinvoinnista ja jäsentää vastuita ja rooleja, Lauronen jatkaa.

Työhyvinvointikorttikoulutuksen voi suorittaa joko 14.11.2018 tai 30.1.2019. Koulutukseen on ilmoittauduttava sähköisellä hakulomakkeella kuukausi ennen koulutuksen alkua.

Lisätietoja koulutusesitteestä.

Ilmoittaudu koulutukseen!

© 2018 Koulutuskuntayhtymä Tavastia