Opiskelijoiden työllistyminen ja uraohjaus

Avoimet työpaikat

Ammattiopisto Tavastiassa on käytössä järjestelmä, jonka kautta viestimme opiskelijoille avoimista työpaikoista. Jos haluat, että yrityksesi työpaikkailmoitus tulee tälle foorumille, lähetä työpaikan tiedot uraohjaajalle. Nämä työpaikat ilmoitetaan myös koulutusaloillemme.

Tavastia-Rekry
Tavastia-Rekry on opiskelijoiden, yritysten ja ammattilaisten kohtaamistapahtuma. Olemme järjestäneet Tavastia-Rekryä yhteistyössä Linnan Kehityksen kanssa kaksi kertaa vuodessa.

Seuraava tapahtuma on tulossa 20.2.2020, Ammattiopisto Tavastian tiloissa Hattelmalantiellä Hämeenlinnassa. Jos haluat olla mukana esittelemässä yrityksesi toimintaa, avoimia työpaikkoja, oppisopimusmahdollisuuksia tai työpaikalla järjestettävän koulutuksen mahdollisuutta, lähetä asiasta infoa uraohjaajalle. Voimme sopia myös muista esittäytymismahdollisuuksista. Lue lisää ja katso ilmoittautumisohjeet!

Kehitämme jatkuvasti yhteistyömuotoja työnantajien kanssa, ole rohkeasti yhteydessä! Haluamme olla mukana keskustelemassa tulevaisuuden työntekijöiden osaamistarpeista sekä yritysten ja organisaatioiden henkilöstötarpeista.

Ollaan yhteyksissä!

Työelämälle

Ota meihin yhteyttä:

Rehtori Heini Kujala
Ammattiopisto Tavastia
puh. 0400 731 299

Kehitysjohtaja Arto Ruhala
Toim.joht. Vanaja Koulutus Oy
puh. 050 553 3564

etunimi.sukunimi@kktavastia.fi

© 2020 Koulutuskuntayhtymä Tavastia