Ajankohtaista

Kaurialan lukion uudet yhteistyökoulut Kanadassa

Koulumme uusiin kanadalaisiin yhteistyökouluihin tutustumaan lähtenyt jengi, Irene, Henri, Tuomo ja Jussi, pääsi perille Calgaryyn. Jetlagin sumentamat aivomme toipuivat, kun kanadalaiset … Lue lisää »

Kaurialan lukion talviurheilupäivä Sappeessa

Sää suosi jälleen kerran Kaurialan lukiolaisten talviurheilupäivää Sappeessa. Kuvat: Piritta Malinen, kuvataiteen lehtori

Kaurialan lukion vanhat tanssivat Elenia-Areenalla

Kuva: Marko Salakari Kuvat: Piritta Malinen

Penkkaririemua Kaurialan lukiossa

Tänään 16.2. abit ottivat ilon irti penkkareista. Nyt on aika lähteä lukulomalle ennen ylioppilaskirjoituksia. Kuvat: Piritta Malinen

Kaurialan lukion Iltainen musiikkikahvila 25.1.

Iltainen musiikkikahvila Kaurialan lukiossa on perinne, joka toistuu kevätlukukauden alkupuolella. Musiikkikahvilassa esiintyy aina Kaurialan lukion taitavia musiikkiharrastajia. Tänä vuonna tilaisuuden … Lue lisää »

”Ylioppilailla ja itsenäisyydellä on kiinteä yhteys”

OPH:n uusi pääjohtaja Kaurialan lukion itsenäisyys-/lakkiaisjuhlassa: ”Ylioppilailla ja itsenäisyydellä on kiinteä yhteys” Kaurialan lukiossa järjestettiin perjantaina 2.12. kaksi itsenäisyys-/ylioppilasjuhlaa. Jälkimmäisessä … Lue lisää »

Kuvataiteen diplomeita syntyy Kaurialan lukiossa

Lukiodiplomit ovat yo-koetta vastaavia näyttöjä taito- ja taideaineissa. Kaurialan lukiossa diplomeita voi tehdä musiikissa, liikunnassa, teatterissa ja kuvataiteessa sekä median … Lue lisää »

© 2017 Koulutuskuntayhtymä Tavastia Mediatavast