Haluamme olla työelämän kumppanina

Ammattiopisto Tavastia ja Vanaja Koulutus Oy ovat uuden edessä. Työelämä, johon koulutamme työvoimaa, muuttuu nopeassa tahdissa. Elinikäinen oppiminen on välttämätöntä. Moniosaaminen, pätkätyöt ja valmius työnkiertoon ovat arkipäivää useilla työpaikoilla.

Jotta voimme vastata uusiin yhteiskunnan haasteisiin, on meidän koulutettava henkilökuntaammekin uusiin toteutusmalleihin. Asiakkuustyö, yhteistyö yritysten kanssa kehitetään Tavastiassa uudelle tasolle.

Olemme perustaneet myyntitiimin, joka oman koulutuksensa jälkeen on valmis yhteistyöhän työelämäkumppaneidemme kanssa. Haluamme reagoida työelämän tarpeisiin ennakoiden, luovasti ja joustavasti.

Voidaksemme helposti ja nopeasti kertoa työelämälle Tavastian monista mahdollisuuksista, olemme muuttaneet nettisivumme asiakaslähtöisemmiksi. Perustimme www.kktavastia.fi-osoitteeseen oman Työelämälle-sivuston, josta löytyvät tiedot sekä opiskelijoidemme työelämässä oppimisesta että siitä, kuinka ohjaamme heitä valmistumisen jälkeen osaavaksi työvoimaksi työmarkkinoille, tulevaisuuden tekijöiksi Suomelle ja maailmalle.

Haluamme työelämän kumppanina olla kehittämässä kokonaisvaltaisesti myös olemassa olevan henkilöstön osaamista ja työympäristöjä. Korttikoulutusten rinnalla tarjoamme yhä enemmän täydennyskoulutuksina tutkinnon osien suorituksia ja räätälöimme koulutuksia täysin yritysten tarpeiden mukaisesti.

Haluamme olla työpaikkaohjaajien tukena opiskelijoiden ohjaamisessa ja haluamme palautetta kehittääksemme toimintaamme aidosti työelämän tarpeisiin. Kaikesta tästä kerromme nettisivuillamme ja tulemme mielellämme kertomaan myös teille henkilökohtaisesti.

Tutkinnot, täydennyskoulutus ja korttikoulutukset löytyvät edelleen Ammattiopisto Tavastian ja Vanaja Koulutus Oy:n omilta nettisivuilta, mutta linkit niihin on täydennetty myös Työelämälle-sivustolle. Tuttu osoite www.kktavastia.fi palvelee edelleen. Sen osia on järjestetty uudelleen ja keskitetty tärkeitä työelämän tarvitsemia tietoja yhteen paikkaan. Tutustu sivuihin ja anna palautetta sähköpostilla viestinta@kktavastia.fi.

Outi Ruohela, viestintäpäällikkö

Tulosta
© 2021 Koulutuskuntayhtymä Tavastia