Opiskelijoiden tulevaan työllistymiseen kiinnitetään huomiota jo opiskeluaikana. Esimerkiksi työpaikalla järjestettävän koulutuksen jaksot luovat tärkeitä kontakteja työelämään. Tavastiassa meillä on monia keinoja auttaa opiskelijoitamme pääsemään kiinni työelämään.

Avoimet työpaikat

Ammattiopisto Tavastiassa on käytössä järjestelmä, jonka kautta viestimme opiskelijoille avoimista työpaikoista. Jos haluat, että yrityksesi työpaikkailmoitus tulee tälle foorumille, lähetä työpaikan tiedot uraohjaaja Taru Vierimaalle. Nämä työpaikat ilmoitetaan myös koulutusaloillemme.

TAVASTIA-Rekry

TAVASTIA-Rekry on opiskelijoiden, yritysten ja ammattilaisten kohtaamistapahtuma. Olemme järjestäneet TAVASTIA-Rekryä kaksi kertaa vuodessa nyt yhteensä neljä kertaa. Seuraava TAVASTIA-Rekry on syksyllä 2021.

Ollaan yhteyksissä!

Kehitämme jatkuvasti yhteistyömuotoja työnantajien kanssa, ole rohkeasti yhteydessä! Haluamme olla mukana keskustelemassa tulevaisuuden työntekijöiden osaamistarpeista sekä yritysten ja organisaatioiden henkilöstötarpeista.

TAVASTIArekry/Tiitus

TAVASTIArekry on opiskelijan ja työelämän kohtaamispaikka. Täällä opiskelija voi helposti luoda itsestään profiilin ja etsiä avoinna olevia työ- tai vaikka oppisopimuspaikkoja. Työnantaja puolestaan voi luoda profiilin yritykselleen, ilmoittaa työpaikasta ja etsiä sopivia osaajia töihin.

TAVASTIArekryyn

Lisätietoja antaa

Taru Vierimaa

Uraohjaaja
Taru.Vierimaa@kktavastia.fi
+358407229182

Anni Rahkonen

Uravalmentaja
Anni.Rahkonen@kktavastia.fi
+358504641325

Tavastia Ohjauspiste

Opinto-ohjaus
ohjauspiste@kktavastia.fi
+35836581500

Sivua päivitetty 3.5.2021 kello 10.25