Opiskelijoiden tulevaan työllistymiseen kiinnitetään huomiota jo opiskeluaikana. Esimerkiksi työpaikalla järjestettävän koulutuksen jaksot luovat tärkeitä kontakteja työelämään. Tavastiassa meillä on monia keinoja auttaa opiskelijoitamme pääsemään kiinni työelämään.

Avoimet työpaikat

Ammattiopisto Tavastiassa on käytössä järjestelmä, jonka kautta viestimme opiskelijoille avoimista työpaikoista. Jos haluat, että yrityksesi työpaikkailmoitus tulee tälle foorumille, lähetä työpaikan tiedot uraohjaaja Taru Vierimaalle. Nämä työpaikat ilmoitetaan myös koulutusaloillemme.

TAVASTIArekry-tapahtuma

TAVASTIArekry-tapahtuma on opiskelijoiden, yritysten ja ammattilaisten yhteinen tapahtuma. Olemme järjestäneet TAVASTIArekry-tapahtumaa kaksi kertaa vuodessa nyt yhteensä neljä kertaa. Seuraava TAVASTIArekry-tapahtuma järjestetään 22.2.2022.

TAVASTIArekry-palvelu

TAVASTIArekry-palvelu on opiskelijan ja työelämän kohtaamispaikka. Täällä opiskelija voi helposti luoda itsestään profiilin ja etsiä avoinna olevia työ- tai vaikka oppisopimuspaikkoja. Työnantaja puolestaan voi luoda profiilin yritykselleen, ilmoittaa työpaikasta ja etsiä sopivia osaajia töihin.

TAVASTIArekry-palveluun

Uraohjaus ja uravalmennus

Ammattiopisto Tavastian uraohjaajana toimii Taru Vierimaa ja uravalmentajana Anni Rahkonen. He auttavat ja kohtaavat opiskelijoita, jotta opiskelijat pääsisivät hyvään alkuun työurallaan. Uraohjaaja ja uravalmentaja toimivat opiskelijoiden ja opettajien rinnalla, ja heihin voi ottaa yhteyttä, jos on huolissaan omasta tai opiskelijan opinnoissa suoriutumisesta.

Lue lisää Tavastian uraohjauksesta ja katso yhteystiedot tältä sivulta.

Ollaan yhteyksissä!

Kehitämme jatkuvasti yhteistyömuotoja työnantajien kanssa, ole rohkeasti yhteydessä! Haluamme olla mukana keskustelemassa tulevaisuuden työntekijöiden osaamistarpeista sekä yritysten ja organisaatioiden henkilöstötarpeista.

Lisätietoja antaa

Taru Vierimaa

Uraohjaaja
Taru.Vierimaa@kktavastia.fi
+358407229182

Anni Rahkonen

Uravalmentaja
Anni.Rahkonen@kktavastia.fi
+358504641325

Tavastia Ohjauspiste

Opinto-ohjaus
ohjauspiste@kktavastia.fi
+35836581500

Sivua päivitetty 16.8.2021 kello 09.15