Ravintolan asiakaspalvelun moniosaaja

Koulutus alkaa 24.10.2022

Koulutus on suunnattu sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään erilaisin liikeideoin tai toiminta-ajatuksin toimivien ravintoloiden erilaisissa työtehtävissä. Sinulla on mahdollisuus saada monipuolista ammatillista osaamista asiakaspalvelutehtävistä ja ruoanvalmistuksen perusteista lyhyessä ajassa. Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on vähintään peruskoulu suoritettuna ja riittävä suomen kielen taito. Voit myös tulla jatkamaan opiskeluasi, jos ne ovat jääneet kesken.

Koulutus antaa sinulle mahdollisuuden opiskella oman henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmasi (HOKS) mukaisesti niitä tutkinnon osia, jotka kehittävät ja täydentävät osaamistasi. Opiskeluaikana saat käsityksen alan koulutus- ja työmahdollisuuksista sekä työtehtävistä erilaisissa toimintaympäristöissä. Koulutuksen jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä ravintola- ja cateringalalle esim. kahvilaan, pikaruoka- tai henkilöstöravintolaan, liikenneasemalle, pubiin, ravintolaan tai hakeutua jatko-opintoihin.

Koulutuksen aikana suoritetaan Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta 1-3 tutkinnon osaa. Kaikille pakollinen Ravitsemispalveluissa toimiminen -tutkinnon osa ja sen lisäksi oman suunnitelman mukaisesti Kahvilapalvelut ja/tai Katu- ja pikaruokapalvelut ja/tai Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnat ja/tai Juomien myynti- ja tarjoilu tai joku muu tutkinnon osa, joka täydentää osaamistasi.

Koulutuksen suunniteltu kesto on noin 4-8 kuukautta (HOKS).
Koulutuksessa on lähi-, etä- ja itsenäistä opiskelua sekä työpaikalla järjestettävää koulutusta viitenä päivänä viikossa.

Koulutustiedot

Koulutuspaikka

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 25, Hämeenlinna

Hakeminen

Työvoimakoulutus (hakuaika 22.6.—2.10.2022)

Hae

Lisätietoja antaa

Merja Kytöaho

Koulutuspäällikkö, ravintola, catering ja elintarvike
Merja.Kytoaho@kktavastia.fi
+358505504014

Tavastia Ohjauspiste

Opinto-ohjaus, opinto-ohjaaja, opo
ohjauspiste@kktavastia.fi
+35836581500