K-Auton korimekaanikkoakatemia RekryKoulutus

Koulutus alkaa 12.9.2022

Innostutko autoista ja haaveilet urasta niiden parissa? Kiinnostaisiko sinua kouluttautua alalle, jossa töitä osaajille on varmasti tarjolla, nyt ja tulevaisuudessa? Kouluttaudu vauriokorjauksen huippuosaajaksi maailman johtavien automerkkien parissa K-Autolla! Oletpa sitten jo kokeneempi tekijä tai muuten vain kiinnostunut autoalasta ja korikorjauksesta, K-Auton korimekaanikkoakatemia voi olla juuri sinulle mahdollisuus startata ura haluttuna tulevaisuuden osaajana.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille, lomautetuille sekä työttömyysuhan alaisille (myös osa- tai määräaikaisessa työsuhteessa olevat) henkilöille, joiden työnhaku on voimassa TE-palveluissa. Sinulta voi löytyä myös jo jonkin verran alan kokemusta, mutta K-Auto Korimekaanikkoakatemiassa pääset oppimaan kaiken vauriokorjauksen alkeista lähtien. Aiempi kokemus ei siis ole välttämätöntä, ainoastaan halu oppia ja kehittyä! Muita tärkeitä ominaisuuksia akatemiaan osallistuville on: oma-aloitteisuus, tiimityöskentelytaidot, työtä pelkäämätön asenne, riittävä suomenkielen taito, ajokortti.

Rekrykoulutuksen ajalta ei makseta palkkaa, mutta hyväksytysti koulutuksen suorittaneet ja yritykseen sekä työtehtäviin soveltuvuutensa osoittaneet työllistyvät oppisopimuksella K-Auton palvelukseen. Oppisopimuksen ajalle solmitaan määräaikainen työsuhde, jonka ajalta maksetaan normaali palkka. Oppisopimus tähtää joko ajoneuvoalan perus- tai ammattitutkintoon, opiskelijan taustasta riippuen. Sopimuksen kesto määritetään opiskelijakohtaisesti, ja se riippuu henkilön osaamisesta ja taustasta. Oppisopimusjakson jälkeen pyrimme työllistämään henkilöt K-Autolle vakinaisiin työsuhteisiin.

Koulutustiedot TE-palvelut sivulla

Koulutuksen sisältö

K-Auton korimekaanikkoakatemiassa pääset perehtymään vauriokorjauksen saloihin, perusteista alkaen. Koulutus pitää sisällään niin teoriaopintoja kuin työssäoppimista, mm. seuraavista teemoista:

  • Asentajan digitaaliset työvälineet
  • Työturvallisuus
  • Korirakenteet
  • Korin mittaaminen
  • Vaurioiden tunnistaminen
  • Lasitöiden perusteet
  • Pintaoikaisut
  • Liitostekniikat, mm. hitsaaminen, liimaus ja niittaus
  • Lisäksi koulutuksen aikana tullaan suorittamaan useampia pätevyyskortteja, mm. tulityökortti, hätäensiapu & sähkötyöturvallisuus SFS6002. Työkorttien suorittaminen on akatemian osallistujille maksutonta.

Koulutuspaikka

Koulutus käynnistyy kahden viikon lähiopetusjaksolla Hämeenlinnassa. Kahden viikon lähiopetusjakson ajalta opiskelijoille korvataan majoitus, matka- ja lounaskulut. Tämän jälkeen koulutus jatkuu K-Auton paikallisilla toimipisteillä kahden kuukauden ajan 25.11.2022 saakka.

Hakeminen

Työvoimakoulutus (hakuaika 25.5.—14.8.2022)

Hae

Lisätietoja antaa

Annemari Suonsivu

Toimitusjohtaja
Annemari.Suonsivu@kktavastia.fi
+358503404312