Järjestyksenvalvojan kertauskurssi

Koulutus alkaa 22.4.2023

Järjestyksenvalvojan kertauskurssi henkilöille, joiden järjestyksenvalvojakortin kortin voimassaoloaika on umpeutumassa tai umpeutunut. Järjestyksenvalvojakortin voimassa pitämiseksi kortti on uusittava osallistumalla kertauskoulutukseen. Voit osallistua kertauskoulutukseen milloin tahansa peruskoulutuksen suorittamisen jälkeen. Kertauskoulutustodistus on voimassa 6 kk koulutuksesta eli uutta hyväksyntää kotikunnan poliisilta tulee hakea puolen vuoden sisällä koulutuksen suorittamisesta.

Koulutus on tarkoitettu työssään järjestyksenvalvojankorttia tarvitsevalle työttömälle tai työttömyysuhan alaiselle työnhakijalle, jolla työnhaku voimassa TE-toimistossa.

  • Jos olet suorittanut järjestyksenvalvojan koulutuksesi ennen 1.3.2007, tulee sinun käydä kertauskoulutus ennen uuden hyväksymisen hakemista ja hyväksyttää uusi lupasi vanhan kortin voimassaolon aikana. Jos korttisi ehtii umpeutua, joudut käymään koko Järjestyksenvalvojan peruskurssin (40 h) uudelleen.
  • Jos olet suorittanut koulutuksen 1.3.2007 jälkeen, lupasi voidaan uusia myös kortin umpeutumisen jälkeen, kun suoritat kertauskoulutuksen ennen uuden hyväksymisen hakemista. Koulutuksen kesto on yksi päivä (8 tuntia) ja se sisältää niin teoriaa kuin käytännön harjoitteita.

Koulutustiedot

Koulutuspaikka

Hattelmalantie 25, Hämeenlinna.

Hakeminen

Työvoimakoulutus (hakuaika 25.1.—13.4.2023)

Valinta koulutukseen tehdään hakemusten perusteella noin 1,5 viikkoa ennen koulutuspäivää, hyväksytyille kouluttaja lähettää vielä erillisen kutsun ensisijaisesti tekstiviestillä.

Hae

Lisätietoja antaa

Annemari Suonsivu

Toimitusjohtaja
Annemari.Suonsivu@kktavastia.fi
+358503404312

Tavastia Ohjauspiste

Opinto-ohjaus, opinto-ohjaaja, opo
ohjauspiste@kktavastia.fi
+35836581500