Lupakorttikoulutus/Tulityökorttikoulutus (sis. kattotulityöt)

Koulutus alkaa: 28.8.2024

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti Kanta-Hämeen alueen työttömille tai työttömyysuhanalaisille työnhakijoille, joiden työnsaannin esteenä on alalla tarvittavan kortin/todistuksen puuttuminen. Kohderyhmä: henkilöt, jotka tekevät, vartioivat, johtavat tai valvovat tulitöitä.

Koulutuksen tavoitteena on, että tulityöntekijä tietää ja tuntee tulitöiden vaarat sekä tulitöihin liittyvän ohjeistuksen ja lupakäytännön. Lisäksi on tärkeää, että tulityöntekijä osaa tehdä tarvittavat tulitöiden turvatoimenpiteet ja hallitsee alkusammutuksen. Myös kaasujen käyttäytymisestä on hyvä olla perillä. Tavoitteista tärkein on kuitenkin se, että viimeistään kurssin jälkeen osaa asennoitua oikein tulitöiden vaaroihin.

Koulutuksen suoritettuaan henkilö saa tulityökortin, joka oikeuttaa tekemään kaikkia tulitöitä tai myöntämään tulityöluvan seuraavat viisi vuotta. Koulutus on tarkoitettu tulitöitä tekeville, tulitöistä vastaaville ja tulitöitä vartioiville henkilöille. Koulutus sisältää luento-osuuden, kirjallisen kokeen ja sammutusharjoituksen.

Koulutustiedot

Koulutuspaikka

Hattelmalantie 25, Hämeenlinna.

Hakeminen

Työvoimakoulutus (hakuaika 3.6.—14.8.2024)

Lisätietoja antaa

Teemu Vepsäläinen

Koulutuspäällikkö
Teemu.Vepsalainen@kktavastia.fi
+358505504068

Päivi Aaltonen

Toimistopäällikkö, johdon sihteeri
Paivi.Aaltonen@kktavastia.fi
+358504400846