Koulutuksen aikana tarjoilija oppii asiakaspalvelu- ja markkinointitaitoja, joustavuutta ja yhteistyötaitoja erilaisissa ravintola- ja catering-alan yrityksissä ja toimipaikoissa. Henkilökohtaisilla valinnoilla voit hankkia erikoisosaamista erityyppisistä ravintoloista. Koulutus on työelämälähtöistä. Perustaidot opitaan oppilaitoksessa, jonka jälkeen suurin osa koulutuksesta tapahtuu erilaisissa ravintoloissa ja yrityksissä. Tarjoilijana osaat palvella asiakkaita molemmilla kotimaisilla ja vähintään yhdellä vieraalla kielellä.
Koulutuksen jälkeisiä työpaikkoja voivat olla erilaiset ruokaravintolat ja majoitusliikkeet, baarit, juhla- ja pitopalveluyritykset sekä henkilöstöravintolat.
ePerusteet, valtakunnallinen
ePerusteet, Ammattiopisto Tavastia
Kahden tutkinnon suorittaminen (ylioppilaaksi perustutkinnon ohella)
Oma opintopolku
Koulutus on maksutonta.
Muille kuin oppivelvollisille kustannuksia tulee oppimateriaaleista, kuten oppikirjoista, työvaatteista ja -kengistä sekä opiskeluun liittyvistä muista materiaaleista. Maksullinen salmonellatodistus täytyy esittää koulutuksen alkaessa.
Toisen asteen koulutusta koskeva oppivelvollisuuslaki tuli voimaan 1.8.2021. Oppivelvollisia ovat asteittain pääsääntöisesti perusopetuksen päättävät nuoret. Oppivelvollisille ei tule kustannuksia koulutuksesta eikä opiskelun edellyttämistä materiaaleista, työvälineistä, -asuista tai -aineista.
Hattelmalantie 25, I-rakennus, Hämeenlinna.
Työpaikalla tapahtuvan oppimisen paikkaan voit itse vaikuttaa. Jos sinulla on alan työpaikka tai saat sen opiskelujen aikana, voit suorittaa tutkintosi oppisopimuksella.
Lisätietoa oppisopimuskoulutuksesta
Huom! Hakuihin ja koulutusten alkamisiin voi tulla muutoksia.
SEURAA MEITÄ SOMESSA
Facebook @Tarjoilijakilta