Tarjoilija, ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Koulutus alkaa 3.8.2021 tai sopimuksen mukaan

Asiakaspalvelun osaamisala

Koulutuksen aikana tarjoilija oppii asiakaspalvelu- ja markkinointitaitoja, joustavuutta ja yhteistyötaitoja erilaisissa ravintola- ja catering-alan yrityksissä ja toimipaikoissa. Henkilökohtaisilla valinnoilla voit hankkia erikoisosaamista erityyppisistä ravintoloista. Koulutus on työelämälähtöistä. Perustaidot opitaan oppilaitoksessa, jonka jälkeen suurin osa koulutuksesta tapahtuu erilaisissa ravintoloissa ja yrityksissä. Tarjoilijana osaat palvella asiakkaita molemmilla kotimaisilla ja vähintään yhdellä vieraalla kielellä.

Koulutuksen jälkeisiä työpaikkoja voivat olla erilaiset ruokaravintolat ja majoitusliikkeet, baarit, juhla- ja pitopalveluyritykset sekä henkilöstöravintolat.

Tutkinnon perusteet
Kahden tutkinnon suorittaminen (ylioppilaaksi perustutkinnon ohella)

Kustannukset

Koulutus on maksutonta.
Kustannuksia tulee oppimateriaaleista, kuten kuten oppikirjoista sekä työvaatteista ja -kengistä, sekä opiskeluun liittyvistä oppikirjoista ja muista materiaaleista. Sinun täytyy esittää salmonellatodistus koulutuksen alkaessa. Salmonellatodistus on maksullinen.

Koulutuspaikka

Hattelmalantie 25, I-rakennus, Hämeenlinna.
Työpaikalla tapahtuvan oppimisen paikkaan voit itse vaikuttaa. Jos sinulla on alan työpaikka tai saat sen opiskelujen aikana, voit suorittaa tutkintosi oppisopimuksella.

Hakeminen

Yhteishaku (hakuaika 23.2.—7.4.2021)

Hae

Jatkuva haku (hakuaika 24.3.—18.4.2021)

Oppisopimus

Oppisopimuskoulutukseen voit hakea vain, jos sinulla on sovittuna alan oppisopimustyöpaikka.

Hae


SEURAA MEITÄ SOMESSA
Facebook
@Tarjoilijakilta

Lisätietoja antaa

Merja Kytöaho

Koulutuspäällikkö
Merja.Kytoaho@kktavastia.fi
+358505504014

Tavastia Ohjauspiste

Opinto-ohjaus
ohjauspiste@kktavastia.fi
+35836581500