Palvelulogistiikkatyöntekijä, logistiikan perustutkinto

Koulutus alkaa 2.8.2023 | Oppisopimuskoulutuksen aloitus sovitaan tapauskohtaisesti.

Sisälogistiikan osaamisala

Varastojen koon kasvu sekä keskittyminen lisäävät palvelulogistiikkatyöntekijöiden tarvetta. Hämeenlinnan alue on yksi suurimmista tavaravirtojen risteyskohdista, jonne on keskittynyt logistiikka-alan suuria yrityksiä, jotka voivat olla myös tulevia työpaikkoja opiskelun jälkeen.

Opiskelun aikana tutustutaan varastotyöntekijän eri työvaiheisiin, tarvittavaan tietotekniikkaan sekä työkoneisiin. Opiskelun aikana suoritetaan B-ajokortti osana opintoja. Palvelulogistiikkatyöntekijän opinnoissa harjoitellaan työssä tarvittavien lastaustyökoneiden käyttöä.

Ainutlaatuisena oppimisympäristönä toimii koko koulutuskuntayhtymää palveleva keskusvarasto, jossa opiskelijoiden työtehtävinä on mm. tavaran vastaanottoa ja keräilyä sekä jakelukuljetuksia asiakkaille. Keskusvarastossa toimitaan sähköisessä varastomaailmassa, omassa uudenlaisessa nettikauppaympäristössä.

ePerusteet, valtakunnallinen
ePerusteet, Ammattiopisto Tavastia
Oma opintopolku

Kustannukset

Koulutus on maksutonta.
Muille kuin oppivelvollisille kustannuksia tulee oppimateriaaleista, kuten oppikirjoista ja B-ajokortin viranomaismaksuista.

Toisen asteen koulutusta koskeva oppivelvollisuuslaki tuli voimaan 1.8.2021. Oppivelvollisia ovat asteittain pääsääntöisesti perusopetuksen päättävät nuoret. Oppivelvollisille ei tule kustannuksia koulutuksesta eikä opiskelun edellyttämistä materiaaleista, työvälineistä, -asuista tai -aineista.

Koulutuspaikka

Koljalantie 7 A, Turenki

Hakeminen

Yhteishaku (hakuaika 21.2.—21.3.2023)

Jatkuva haku (hakuaika 22.3.—14.5.2023)

Oppisopimus

Oppisopimuskoulutukseen voit hakea vain, jos sinulla on sovittuna alan oppisopimustyöpaikka.

Hae

Lisätietoa oppisopimuskoulutuksesta

Huom! Hakuihin ja koulutusten alkamisiin voi tulla muutoksia.

Lisätietoja antaa

Janne Hakala

Lehtori, varastoala
Janne.Hakala@kktavastia.fi
+358504778143

Tavastia Ohjauspiste

Opinto-ohjaus, opinto-ohjaaja, opo
ohjauspiste@kktavastia.fi
+35836581500