Matkailualan asiakaspalvelu, 30 osp

Koulutus alkaa 9.1.2023

Koulutus on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat työskennellä matkailualalla ja/tai jatkaa opintojasi ammattikorkeakoulussa. Jatko-opinnot ammattikorkeakoulussa edellyttävät koko tutkinnon suorittamista. Tuleva työpaikkasi voi olla vaikka matkailun myynti- ja neuvontapiste, matkatoimisto, matkailukeskus, luontomatkailuyritys, lomakeskus tai liikenneyhtiöiden keskusvaraamo.

Matkailualan perustutkinto muodostuu moduuleista, joissa järjestetään lähiopetusta yhdessä tutkinnon osassa kerrallaan. Tässä osassa voit suorittaa lisäksi seuraavat korttikoulutukset: ensiapukoulutus, hygieniaosaamiskoulutus, alkoholilainsäädännön koulutus sekä matkailualan turvallisuuspassi

ePerusteet, valtakunnallinen

Opetustapa

Koulutus sisältää lähiopiskelua ja etäopiskelua. Lähiopiskelu toteutetaan pääsääntöisesti päiväkoulutuksena. Lähiopiskelupäiviä on yleensä kolme viikossa, joten voit joustavasti yhdistää opiskelun ja osa-aikaisen työn.

Koulutuksen aikana tutustutaan Hämeessä toimiviin matkailualan yrityksiin ja muihin toimijoihin. 

Osa opiskelusta on itsenäistä päätteellä työskentelyä ja internetin välityksellä opiskelua, joten sinulla on oltava käytössäsi tietokone ja videoneuvotteluihin soveltuva internet-yhteys. Käytämme opintojen tukena mm. Microsoft Office –ohjelmistoa ja sosiaalista mediaa.

Kustannukset

Koulutus on maksutonta. Kustannuksia voi tulla esimerkiksi mahdollisten opintomatkojen tai erilaisten aktiviteetteihin osallistumisen omavastuuosuuksista.

Koulutuspaikka

Hattelmalantie 25, I-rakennus, Hämeenlinna.

Hakeminen

Jatkuva haku (hakuaika 12.9.—9.10.2022)

Hae

Lisätietoja antaa

Esko Hentilä

Lehtori, matkailu
Esko.Hentila@kktavastia.fi
+358400482231

Tavastia Ohjauspiste

Opinto-ohjaus, opinto-ohjaaja, opo
ohjauspiste@kktavastia.fi
+35836581500