Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto, baarimestari

Koulutus alkaa sopimuksen mukaan

Baarin asiakaspalvelun osaamisala

Työ- ja yöelämässä tarvitaan ammattilaisia, jotka hallitsevat monipuolisesti baarimestarin työt ja jotka osaavat tuottaa yritykselle sen liikeideaan sopivaa lisäarvoa. Jos sinulla on alan perustutkinto (esim. tarjoilija) ja/tai työkokemusta anniskeluravintolasta ja intoa syventää osaamistasi, olet oikea henkilö hakeutumaan baarimestarin koulutukseen.

Baarin asiakaspalvelun osaamisalan suorittanut baarimestari työskentelee erityyppisten hotellien ja ravintoloiden baarin asiakaspalvelutehtävissä.

Koulutus on monimuoto-opiskelua, jossa Sinulla on 6-8 lähipäivää kuukaudessa riippuen henkilökohtaisista opiskeluvalinnoistasi. Koulutuksen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Suunniteltu keskimääräinen kesto on noin 1,5 vuotta.

Tutkinnon perusteet

Kustannukset

Koulutuksen hinta 250 €.
Oppisopimuskoulutus on maksuton.

Koulutuspaikka

Hattelmalantie 25, I-rakennus, Hämeenlinna.

Hakeminen

Jatkuva haku

Hae

Oppisopimus

Oppisopimuskoulutukseen voit hakea vain, jos sinulla on sovittuna alan oppisopimustyöpaikka.

Hae

Baarimestarien kouluttajana toimii Juha Haavisto. Juha on pitkän linjan baarimestari ja opettaja, joka ei tänäkään päivänä malta pysyä poissa tiskin takaa. Hän on työskennellyt muun muassa baarimestarina Helsingissä legendaarisessa Tornin American Barissa ja bar managerina Hotelli Kämpin baareissa, sekä Groteskissa. Juha oli myös avaamassa uudestaan vanhaa Pinellan baaria Turussa. Häneltä löytyy kilpailuhistoriaa niin Suomesta kuin ulkomailtakin ja tekniikasta Juhalla on suomenmestaruus. Hän on ollut järjestämässä Nobelin virallisia jatkoja Tukholmassa kolmena vuotena. Energiaa Juha saa luonnosta, jossa hän liikkuu mielellään koiriensa kanssa. Polkujuoksu on Juhalle lähes jokapäiväistä ja kesät hän suorastaan asuu metsässä.

Juha on luova tiimipelaaja, joka osaa koulutuksessa ottaa huomioon jokaisen omat tavoitteet, sekä vahvuudet ja käyttää laajaa verkostoaan parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Lisätietoja antaa

Merja Kytöaho

Koulutuspäällikkö, ravintola, catering ja elintarvike
Merja.Kytoaho@kktavastia.fi
+358505504014

Juha Haavisto

Lehtori, ravintola- ja catering-ala
Juha.Haavisto@kktavastia.fi
+358504400907

Tavastia Ohjauspiste

Opinto-ohjaus, opinto-ohjaaja, opo
ohjauspiste@kktavastia.fi
+35836581500