Ajankohtaista

Jannika B kannustaa nuoria unelmoimaan

Muusikko Jannika B vieraili torstaina Ammattiopistolla kertomassa oman elämäntarinansa Lasten ja nuorten säätiön dreamsterina. Dreamsteri-vierailut ovat osa Lasten ja nuorten … Lue lisää »

Terveys- ja hyvinvointialalle uutta teknologiaa

Ammattiopisto Tavastian Terveys- ja hyvinvointiala on saanut vastikään kaksi uutta teknologiaa hyödyntävää laitetta opetuskäyttöön. Evondos-lääkeannostelijarobotti on kehitetty kotihoidossa olevien pitkäaikaislääkittyjen, … Lue lisää »

Ammattiopiston opiskelijat opissa valtiopäivien päättäjäisissä ja avajaisissa

Tarjoilijakillat Espoo, Tavastia ja Ekami osallistuivat opettajien Heikki Tuovisen, Anu Piiraisen ja Paula Helakorven sekä huippujoukon tarjoilijaopiskelijoita kanssa valtiopäivien päättäjäisiin … Lue lisää »

Tulossa myyntityön, markkinoinnin ja tuotteistamisen uusia tehokoulutuspäiviä

Modernisti työmarkkinoille Työnhakuun on tullut uusia tapoja, ja lukuisien hakijoiden joukosta ei enää erotu värikkäälle paperille printatulla hakemuksella. Ei, koska … Lue lisää »

SAKUstars-kisasta uusia kokemuksia ja elämyksiä

Ammattiopisto Tavastialta osallistui SAKUstarsiin tänä vuonna 10 opiskelijan ryhmä eri aloilta. SAKUstars on valtakunnallinen ammattiin opiskelevien kulttuurikilpailu, jossa kilpaillaan sekä … Lue lisää »

Ammattiopistolla äänestettiin Nuorisovaaleissa

Ammattiopiston opiskelijat pääsivät keskiviikkona 3.4. äänestämään Nuorisvaaleissa. Nuorisovaaleissa äänestetään oikeita eduskuntavaaliehdokkaita omasta vaalipiiristä ja koulun tulos kirjataan valtakunnalliseen Nuorisovaalien tulosjärjestelmään. … Lue lisää »

Kasirastit vauhdissa

Tällä viikolla Ammattiopisto Tavastiassa vierailee noin 930 alueen kasiluokkalaista. Kasit pääsevät tutustumaan Ammattiopiston tiloihin ja koulutusaloihin rastiradan merkeissä. Eri koulutusaloilla … Lue lisää »

Kruupin opiskelijat perinteisesti ITK-konferenssin avustajina

Merkonomeista ja datanomeista löytyi tänäkin vuonna, jo neljättä kertaa peräkkäin, aktiiviset avustajat valtakunnalliseen ITK-konferenssiin Hotelli Aulangolle (20.-22.3.2019). ITK-konferenssi on vuosittain … Lue lisää »

Lämminhenkinen läksiäisjuhla ammattiopiston koulutuspäällikkö Riikka Riihimäelle

Lämminhenkisessä läksiäisjuhlassa saateltiin Prolog-osaston koulutuspäällikkö Riikka Riihimäki uuteen tehtävään Ypäjän kunnanjohtajaksi. Ammattiopisto Tavastiassa hän ehti olla eri tehtävissä 20 vuotta. … Lue lisää »

Ammattiopisto Tavastia uudessa yhteistyössä ympäristökuntien kanssa

Koko tiedote pdf-muodossa. Ammattiopisto Tavastia ja Hämeenlinnan kaupunki sekä Hattulan ja Janakkalan kunnat ovat solmineet toistaiseksi voimassa olevat yhteistoiminta- ja … Lue lisää »

123...14
© 2019 Koulutuskuntayhtymä Tavastia