Ajankohtaista

Ylioppilaana välivuoden jälkeen leipuriksi – tähtäimessä oikeustieteet

Ammattiopisto Tavastiassa parhaillaan leipuri-kondiittoriksi opiskelevan Senni Hakulisen, 19, opiskelupolku ei ole edennyt ihan sitä perinteisintä reittiä. Ensiksi Senni on nimittäin … Lue lisää »

Opiskelijapalvelut pelaavat myös etäopetusaikana

Tavastian opiskelijapalvelut ja opintotoimisto palvelevat opiskelijoita, huoltajia ja opettajia myös etäopetusaikana. Noudatamme suosituksia ja vältämme henkilökohtaisia kontakteja. Tapaamisia voidaan kuitenkin … Lue lisää »

Tavastia jatkaa etänä

Koulutuskuntayhtymä Tavastian toisen asteen oppilaitokset jatkavat etäopetuksessa 8. marraskuuta saakka. Maakunnan pandemiaryhmä on päätöksessään 15. lokakuuta päätynyt suosittelemaan etäopetuksen jatkamista … Lue lisää »

Ammattiopisto Tavastia siirtyy etäopetukseen

Kiihtyneen koronatilanteen vuoksi Ammattiopisto Tavastia siirtyy varotoimena loppuviikoksi 6.–9.10. etäopetukseen koko Hattelmalantien kampuksella. Myös työpaikalla järjestettävän koulutuksen ohjaus toteutetaan etänä. … Lue lisää »

Ammattiopisto Tavastiassa koronatartunta

Ammattiopisto Tavastian henkilökuntaan kuuluvalla henkilöllä on todettu COVID-19-tartunta sunnuntaina 4.10.2020. Koronavirustartunnalle on altistunut myös ammattiopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa osassa Hattelmalantien … Lue lisää »

Iittalan Lasitehtaalla alkaa lasialan artesaanikoulutus

Suomalainen lasialan koulutus täydentyy vuoden 2021 alusta teolliseen tuotantoon suunnatulla koulutuksella Iittalan Lasitehtaalla. Ammattiopisto Tavastian kanssa yhteistyössä toteutettava koulutus painottuu … Lue lisää »

Kesätyöt edistivät Matildan opintoja – solmi sinäkin oppisopimus!

Oppisopimus on erinomainen keino edistää opintoja ja päästä samalla kiinni työelämään. Oppisopimusajalta saa palkkaa ja samalla opiskeluaika voi lyhentyä, jos … Lue lisää »

Tervetuloa Kahvila-ravintola Punaportin teemaillalliselle!

Kahvila-ravintola Punaportin iltaravintolassa on tarjolla taas herkulliset teemaillat. 11.9. klo 18–22 | Ruokaa luonnosta-menu (pdf) 18.9. klo 18–22 | Espanja-menu (pdf) … Lue lisää »

Yrittäjyysopinnot alkoivat NY-leirillä

Ammattiopisto Tavastian yhteiset yrittäjyysopinnot alkoivat viime viikolla, kun opiskelijat kokoontuivat yhteiselle starttileirille Lautsian Kartanoon Hauholle. Yrityksessä toimiminen on ammatillinen valinnainen … Lue lisää »

Matkailualan opiskelijat talkoohommissa Keskiaikafestivaaleilla

Ammattiopisto Tavastian matkailualan opiskelijat osallistuivat Hämeenlinnassa pidetyn Hämeen keskiaikafestivaalin järjestelyihin talkoolaisina. Yhteistyöllä on perinteet jo useammalta vuodelta, sillä kolmannen vuoden … Lue lisää »

123...16
© 2020 Koulutuskuntayhtymä Tavastia