Ajankohtaista

Ammattiopisto Tavastia uudessa yhteistyössä ympäristökuntien kanssa

Koko tiedote pdf-muodossa. Ammattiopisto Tavastia ja Hämeenlinnan kaupunki sekä Hattulan ja Janakkalan kunnat ovat solmineet toistaiseksi voimassa olevat yhteistoiminta- ja … Lue lisää »

Ompelutaidot hallussa kohti unelmia

Mittatilausompelijan tutkinto on yksi tekstiili- ja vaatetusalan perustutkinnon suuntautumisvaihtoehdoista. Aiemmin tutkinnon nimike oli vaatetusompelija, ja Tavastian toisen vuoden opiskelijat ovatkin … Lue lisää »

Modisti tekee muutakin kuin hattuja

Modistin tutkinto on yksi tekstiili- ja muotialan perustutkinnon suuntautumisvaihtoehdoista. Modisti valmistaa päähineitä, mutta myös asusteita. ”Usein ajatellaan, että modisti on … Lue lisää »

Onnea tutkintoon valmistuneille

Ammattiopisto Tavastiasta 22.12.2018 – 8.3.2019 välisenä aikana ammattiin valmistui 57 opiskelijaa, joista 25 ei halua nimeään julkaistavan netissä. BAARIMESTARIN ERIKOISAMMATTITUTKINTO … Lue lisää »

Opiskelijat ja yritykset kohtasivat TAVASTIA-Rekryssä

Noin 30 yritystä saapui torstaina 7.3. esittelemään toimintaansa Ammattiopisto Tavastialle. S-rakennuksen aulassa järjestetty TAVASTIA-Rekry-tapahtuma keräsi paikalle mukavasti myös kesätöistä ja … Lue lisää »

Menestystä SAKUStarsin ennakkosarjoista

SAKUStars-kilpailujen ennakkosarjat sujuivat Ammattiopisto Tavastian opiskelijoilla hyvin. Tuloksena oli kolme kunniamainintaa ja yksi voitto! Voitto irtosi Maalaukset-sarjassa Samuel Lineesh Karuvadiyilille. … Lue lisää »

Nuuska on koukuttava myrkky

Nuuskassa on 20 kertaa enemmän nikotiinia kuin tupakassa, kertoi kaupungin nuorisotyöntekijä Peter Petro Ammattiopisto Tavastian opiskelijoille. Nuuskassa on myös noin … Lue lisää »

Tavastialla vietetään hyvinvointiviikkoa

Tavastialla vietetään viikolla 8 Yhteinen Tavastia -teemaviikkoa, jonka aiheena on hyvinvointi. Viikon jokaisena päivänä on tarjolla erilaista ohjelmaa ja toimintaa … Lue lisää »

Kaksoistutkinto-opiskelijat mukana Wanhojen tansseissa

Tavastian Ammattiopiston kaksoistutkinto-opiskelijat olivat mukana tänäkin vuonna Wanhojen tansseissa. Torstaina 14.2. tanssittiin Elenia Areenassa ja perjantaina tanssahdeltiin Tavastia-areenalla yhdessä lyseon … Lue lisää »

Iltaravintola Kahvila-ravintola Punaportissa 8.3.2019

  Kevään iltaravintolaa vietetään teemalla Made by Staff. Opet kokkaa, opiskelijat palvelee! Menu (pdf) Illallinen tarjoillaan perjantaina 8.3.2019 kello 18−22 Kahvila-ravintola … Lue lisää »

123...13
© 2019 Koulutuskuntayhtymä Tavastia