Tekstiili- ja muotialan erikoisammattitutkinnon osa, pukeutumisneuvojana toimiminen

HAE MEILLE
Tutkinnon osa soveltuu Tekstiili- ja vaatetusalan ammattitutkinnon, mittatilausompelija (AT) tai vastaavat taidot omaavalle henkilölle, joka haluaa oppia ja kehittää osaamistaan vartalonmuodolle suotuisasta pukeutumisesta, suotuisista pukeutumisväreistä ja värien yhdistämisestä, etiketti- ja tilannepukeutumisesta sekä erilaisten pukeutumiseen liittyvien tilaisuuksien järjestämisestä. Tutkinnon osan voi valita myös osaksi Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinnon opintoja.

Pukeutumisneuvojana toimiminen tutkinnon osaan haetaan jatkuvassa haussa. Tutkinnon osan tutkintokoulutukseen otamme uusia opiskelijoita kaksi kertaa vuodessa, syyskuussa ja tammikuussa. Katso lisätiedot hakemisesta nettisivuiltamme www.kktavastia.fi/ammattiopisto-tavastia/hakijalle

TUTKINNON OSA
Pukeutumisneuvojana toimiminen, 45 osp

VAHVISTA AMMATILLISTA OSAAMISTASI TAVASTIASSA
Tavoitteenasi on kehittyä ja kasvaa tekstiili- ja muotialan asiantuntevaksi asiakaspalvelijaksi, joka osaa opastaa asiakasta hänen vartalonmuodolle ja tyylille suotuisien asukokonaisuuksien ja asusteiden mallien sekä pukeutumisvärien valinnassa, etiketti- ja tilannepukeutumiseen liittyvissä asioissa sekä järjestää pukeutumiseen liittyviä erilaisia koulutuksia tai tilaisuuksia.

Voit suorittaa tutkintokoulutuksen oppilaitos- tai oppisopimusmuotoisena. Opiskelupäiviesi lukumäärä määräytyy kanssasi tehtävän henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Mikäli sinulla on aikaisempaa osaamista pukeutumisneuvojana toimimisesta, voit suorittaa tutkinnon osan myös osoittamalla osaamisesi suoraan näytöissä.

Koulutuksesi kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Suunniteltu kesto on keskimäärin 7 kuukautta. Tutkintokoulutukseesi sisältyy lähiopiskelua, itsenäistä tehtävien tekoa sekä tutkinnon osasta suoritettavat osanäytöt tai näyttö.

Koulutuspaikka on Hattelmalantie 25, Hämeenlinna.

KUSTANNUKSET
Koulutuksen hinta on 150 €. Oppisopimuskoulutus on maksuton.

KYSY LISÄÄ

  • Koulutuspäällikkö Minna Leminen, puh. 050 55001 377, minna.leminen@kktavastia.fi
  • Opinto-ohjaaja Veli-Pekka Körkkö, puh. 050 4086 573, veli-pekka.korkko@kktavastia.fi
  • Opettaja Leila Vuorijärvi, puh. 050 4347 007, leila.vuorijarvi@kktavastia.fi
Tulosta
© 2020 Koulutuskuntayhtymä Tavastia