Yleinen

Tavastian tarjoilijoiden tavoitteena Tarjoilijakilta

6.11.2018

Tavastian asiakaspalvelun opettajat kävivät hakemassa oppia kiltakoulutoiminnasta Salon seudun Ammattiopistosta. Visualistien opettaja Johanna Lahtinen antoi monia hyviä kokemukseen pohjautuvia vinkkejä käytännön toiminnasta, jossa pääpaino on tiimityö- ja digitaidoilla. Dialogitaidot kehittyvät tiimeissä mm. ohjeella ”kuuntele, kunnioita, odota ja puhu suoraan”.
Saimme tutustua myös monialaiseen Pop up Collegeen, jossa oppimisympäristönä on kauppakeskus. Siellä opiskelevat visualistit sekä matkailu- ja catering-alan opiskelijoita.

Kuukausi sitten Tavastiassa vieraana oli Omnian kokkikilta ja Ekamin tarjoilija- ja kokkikilta. Yhdessä kehittäminen ja toisiltaan oppiminen on varsin antoisaa yli oppilaitosrajojen. Suunnitteilla on ison ja vaativan asiakastilaisuuden hoitaminen yhdessä ja yhteisen oppimateriaalin tekeminen.

”Tavastian tarjoilijat” ovat kovaa vauhtia matkalla viralliseksi Tarjoilijakillaksi. Killat avoimesti verkossa -hanke mahdollistaa opetuksen kehittymisen ja kehittämisen.

Tervetuloa Tavastian tarjoilijoiden oppimisympäristöihin somessa

www.facebook.com/tarjoilijakilta/
www.instagram.com/tavastiantarjoilijat/

Sivua päivitetty 6.11.2018 kello 12.48

Uusimmat uutiset

Käsityön lumoa ja historian henkeä

Tavastian kudonnan opinnoissa panostetaan tekemisen ohella erilaisien materiaalien, aikakausien ja tyylisuuntauksien tuntemukseen. Perinteisten taitojen vaaliminen osoittautuu tärkeäksi erityisesti silloin, kun […]

Lue lisää

23.4.2024

Onnea ammattiin valmistuneille!

Ammattiopisto Tavastiasta on valmistunut 22.12.2023.–5.4.2024 välisenä aikana 215 uutta ammattilaista. Heistä 30 ei ole antanut lupaa julkaista nimeään. Lämpimät onnittelut […]

Lue lisää

5.4.2024

Kansainvälisyys on tärkeä osa ammattiopiston toimintaa

Kansainväliset vierailut ovat tärkeä tapa mm. kasvattaa oppilaitoksen verkostoja ja kehittää toimintatapoja. Tavastiassa on käy vuosittain lukuisa määrä ulkomaalaisia vieraita […]

Lue lisää

28.3.2024