Tarjoilija

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

  • Asiakaspalvelun osaamisala

Asiakaspalvelun osaamisalan suorittanut tarjoilija tuntee hotelli-, ravintola- ja catering-alan palvelukokonaisuuden ja osaa aktiivisesti myydä ravintolatuotteita. Hän osaa toimia ruokaravintolan tarjoilu-, myynti-, kassa- ja muissa asiakaspalvelun tehtävissä. Hänellä on hyvät yhteistyö-, myynti-, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidot. Hän osaa palvella asiakkaita molemmilla kotimaisilla ja vähintään yhdellä vieraalla kielellä. Koulutuksen jälkeisiä työpaikkoja voivat olla erilaiset ruokaravintolat ja majoitusliikkeet, juhla- ja pitopalveluyritykset sekä henkilöstöravintolat.

Tutkintoesite
Tutkinnon perusteet
Mahdollisuus kahden tutkinnon suorittamiseen

HAKEMINEN

  • YHTEISHAKU
    www.opintopolku.fi (hakuaika 19.2.-12.3.2019)
  • JATKUVA HAKU
    Hakulomake (hakuaika 13.3.-21.4.2019)
    Oppisopimus: Mikäli sinulla on sovittuna oppisopimustyöpaikka, voit hakea oppisopimuskoulutukseen, Hakulomake
  • OHJATTU HAKU
    Haku Ohjauspisteen kautta.

Tiedätkö miten haet? Katso tästä.

LISÄTIEDOT

Ohjauspiste, puh. 03 658 1500
ohjauspiste@kktavastia.fi

Ammattiopisto Tavastia

PL 30, Hattelmalantie 8
13101 Hämeenlinna

Rehtori Heini Kujala
puh. 0400 731 299

Kehitysjohtaja Arto Ruhala
puh. 050 553 3564

Opintotoimisto
puh. 03 658 1900

Ohjauspiste
puh. 03 658 1500

etunimi.sukunimi@kktavastia.fi

© 2018 Koulutuskuntayhtymä Tavastia