Tarjoilija

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

  • Asiakaspalvelun osaamisala

Seuraava koulutus alkaa 11.1.2021 tai sopimuksen mukaan

Asiakaspalvelun osaamisalan suorittanut tarjoilija tuntee ravintola- ja catering-alan palvelukokonaisuuden ja osaa aktiivisesti myydä ravintolatuotteita. Hän osaa toimia ruokaravintolan tarjoilu-, myynti-, kassa- ja muissa asiakaspalvelun tehtävissä. Hänellä on hyvät yhteistyö-, myynti-, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidot. Hän osaa palvella asiakkaita molemmilla kotimaisilla ja vähintään yhdellä vieraalla kielellä. Koulutuksen jälkeisiä työpaikkoja voivat olla erilaiset ruokaravintolat ja majoitusliikkeet, juhla- ja pitopalveluyritykset sekä henkilöstöravintolat.

Tutkintoesite
Tutkinnon perusteet
Mahdollisuus kahden tutkinnon suorittamiseen

HAKEMINEN

  • JATKUVA HAKU
    Hakulomake
    Oppisopimus: Oppisopimuskoulutukseen voit hakea vain, jos sinulla on sovittuna oppisopimustyöpaikka. Hakulomake
  • YHTEISHAKU
    www.opintopolku.fi (haku keväällä 2021)

Tiedätkö miten haet? Katso tästä.

LISÄTIEDOT

Ammattiopisto Tavastia

PL 30, Hattelmalantie 8
13101 Hämeenlinna

Rehtori Heini Kujala
puh. 0400 731 299

Kehitysjohtaja Arto Ruhala
puh. 050 553 3564

Opintotoimisto
puh. 03 658 1900

Ohjauspiste
puh. 03 658 1500

etunimi.sukunimi@kktavastia.fi

© 2020 Koulutuskuntayhtymä Tavastia