Seuraava koulutus alkaa 3.8.2021 tai sopimuksen mukaan
Asiakaspalvelun osaamisalan suorittanut tarjoilija tuntee ravintola- ja catering-alan palvelukokonaisuuden ja osaa aktiivisesti myydä ravintolatuotteita. Hän osaa toimia ruokaravintolan tarjoilu-, myynti-, kassa- ja muissa asiakaspalvelun tehtävissä. Hänellä on hyvät yhteistyö-, myynti-, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidot. Hän osaa palvella asiakkaita molemmilla kotimaisilla ja vähintään yhdellä vieraalla kielellä. Koulutuksen jälkeisiä työpaikkoja voivat olla erilaiset ruokaravintolat ja majoitusliikkeet, juhla- ja pitopalveluyritykset sekä henkilöstöravintolat.
Tutkintoesite
Tutkinnon perusteet
Mahdollisuus kahden tutkinnon suorittamiseen
Tiedätkö miten haet? Katso tästä.
PL 30, Hattelmalantie 8
13101 Hämeenlinna
Rehtori Heini Kujala
puh. 0400 731 299
Kehitysjohtaja Arto Ruhala
puh. 050 553 3564
Opintotoimisto
puh. 03 658 1900
Ohjauspiste
puh. 03 658 1500
etunimi.sukunimi@kktavastia.fi