Leipuri-kondiittori

Elintarvikealan perustutkinto

  • Leipomoalan osaamisala

Seuraava aloitus sopimuksen mukaan

Tutkinto antaa valmiudet toimia erilaisissa leipomoissa yhteistyössä toisten työntekijöiden kanssa niin, että tuotanto tapahtuu joustavasti, turvallisesti ja hygieenisesti. Paistopisteissä ja kahvila-konditoriassa työskentely vaatii erityisesti asiakaspalvelu- ja markkinointitaitoja. Elintarvikealan ammattilaiselta edellytetään monipuolista ammattitaitoa ja sen jatkuvaa ylläpitämistä ja kehittämistä. Alan ammattilainen on luotettava, täsmällinen, hygieenisesti työskentelevä, laatutietoinen, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen. Alalla vaaditaan hyvää terveyttä.

Tutkintoesite
Tutkinnon perusteet
Mahdollisuus kahden tutkinnon suorittamiseen

HAKEMINEN

  • YHTEISHAKU
    www.opintopolku.fi (hakuaika 18.2.-10.3.2020)
  • JATKUVA HAKU
    Hakulomake (hakuaika 11.3.-19.4.2020)
    Oppisopimus: Mikäli sinulla on sovittuna oppisopimustyöpaikka, voit hakea oppisopimuskoulutukseen, Hakulomake
  • OHJATTU HAKU
    Haku Ohjauspisteen kautta.

Tiedätkö miten haet? Katso tästä.

LISÄTIEDOT

Ammattiopisto Tavastia

PL 30, Hattelmalantie 8
13101 Hämeenlinna

Rehtori Heini Kujala
puh. 0400 731 299

Kehitysjohtaja Arto Ruhala
puh. 050 553 3564

Opintotoimisto
puh. 03 658 1900

Ohjauspiste
puh. 03 658 1500

etunimi.sukunimi@kktavastia.fi

© 2019 Koulutuskuntayhtymä Tavastia