Hotellivirkailijan ammattitutkinto, hotellivirkailija

Koulutus alkaa 10.9.2018

HAE MEILLE
Voit hakea koulutukseen, jos työskentelet hotellissa ja haluat lisätä osaamistasi suorittamalla alan ammattitutkinnon tai jos olet suorittanut esim. matkailu- tai hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinnon tai hankkinut vastaavat tiedot ja taidot työelämästä. Voit suorittaa tutkinnon myös oppisopimuskoulutuksena, mikäli sinulla on alan työpaikka.

Tutustu hakuohjeisiin nettisivuillamme www.kktavastia.fi/ammattiopisto-tavastia/hakijalle

TUTKINNON TAVOITE
Koulutuksen aikana saat laaja-alaiset taidot työskennellä hotellin vastaanoton erilaisissa asiakaspalvelu- ja työtehtävissä sekä edellytykset ylläpitää ja kehittää ammattitaitoasi. Sinulle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma ja sen mukaisesti voit toimia mm. kokouspalvelutehtävissä, hotellin eri myyntipisteissä tai myyntipalvelussa.

TUTKINNON SUORITTAMINEN
Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuskoulutuksena. Opiskelupäivät määräytyvät sinulle tehtävän henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Voit myös osoittaa osaamisesi suoraan näytöissä.

Koulutukseen kuuluu lähi- ja etäopiskelua, itsenäistä opiskelua ja työpaikoilla järjestettäviä koulutusjaksoja. Lähiopetusta järjestetään pääsääntöisesti kahtena tai kolmena arkipäivänä viikossa ja se ajoittuu yleensä klo 8-16 väliseen aikaan. Lähiopiskelupäivät määräytyvät henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Työpaikkakoulutusjaksoilla työvuorot määräytyvät yrityksen liikeidean mukaisesti.

Koulutuksen kesto määräytyy sinulle tehtävän henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Suunniteltu kesto on keskimäärin yksi vuosi. Työpaikoilla noudatetaan yrityksen liikeidean mukaisia työvuoroja (päivä-, ilta- ja viikonlopputyötä).

TUTKINNON SISÄLTÖ
Tutkinto sisältää seuraavia osia

Pakolliset tutkinnon osat

  • Hotellin vastaanoton työtehtävissä toimiminen

Valinnaiset tutkinnon osat (valitaan kaksi)

  • Kokouspalvelutehtävissä toimiminen
  • Hotellin myyntipalvelutehtävissä toimiminen
  • Hotellin palvelu- ja myyntipisteessä toimiminen. Voit myös hyödyntää aikaisempia koulutuksia.

Hotellivirkailijan ammattitutkintoon voidaan sisällyttää valinnaisena yksi tutkinnon osa ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta.

KUSTANNUKSET
Koulutuksen hinta on 450 € (voidaan maksaa erissä). Oppisopimuskoulutus on maksutonta.

KOULUTUSPAIKKA
Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 25, I-rakennus, Hämeenlinna

LISÄTIEDOT

  • Vastuuopettaja Päivi Pellikainen, puh. 050 464 1332, paivi.pellikainen@kktavastia.fi
  • Koulutuspäällikkö Merja Kytöaho, puh. 050 550 4014, merja.kytoaho@kktavastia.fi
  • Opinto-ohjaaja Maarit Rahkola, puh. 050 588 2530, maarit.rahkola@kktavastia.fi
Tulosta
© 2019 Koulutuskuntayhtymä Tavastia