Baarimestarin erikoisammattitutkinto

KOULUTUS ALKAA 10.9.2018

HAE MEILLE

Työelämässä tarvitaan ammattilaisia, jotka hallitsevat baarimestarin työt ja jotka osaavat tuottaa yritykselle sen liikeideaan sopivaa lisäarvoa. Jos sinulla on tarjoilijan koulutus ja/tai riittävä työkokemus anniskeluravintolassa, olet oikea henkilö baarimestarin koulutukseen. Tutkinto on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella, jos sinulla on alan työpaikka.

Katso hakuajat ja -ohjeet baarimestarin erikoisammattitutkintoon nettisivuiltamme www.kktavastia.fi/ammattiopisto-tavastia/hakijalle

TUTKINNON TAVOITE

Koulutus antaa sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi baarialan moniosaajaksi ja suorittaa baarimestarin erikoisammattitutkinto. 1.1.2019 jälkeen aloittavilla baarimestarin opinnot sisältyvät uuteen ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkintoon.

TUTKINNON SUORITTAMINEN
Koulutus on monimuoto-opiskelua, joka sisältää lähiopetusta, itsenäistä opiskelua ja työpaikalla järjestettävää koulutusta henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Voit suorittaa tutkinnon  oppisopimuksella, mikäli sinulla on työpaikka alan yrityksessä. Opiskelupäiväsi määräytyvät henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmasi mukaisesti. Voit osoittaa osaamisesi myös suoraan näytöissä.

Tutkintokoulutuksen kesto määräytyy sinulle tehtävän henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Suunniteltu kesto on keskimäärin yhdeksän kuukautta. Koulutus on monimuoto-opiskelua, jossa sinulla on 6-8 lähipäivää kuukaudessa riippuen henkilökohtaisista valinnoistasi.

TUTKINNON SISÄLTÖ

Pakolliset tutkinnon osat 

  • Baaritarjoilu
  • Baarin myynti- ja palvelutoiminnot

Valinnaiset tutkinnon osa

  • Baarivastaavan tehtävien toteuttaminen

KUSTANNUKSET
Koulutuksen hinta on 450 € (voidaan maksaa erissä). Oppisopimuskoulutus on maksutonta.

KOULUTUSPAIKKA
Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 25, I-rakennus, Hämeenlinna

LISÄTIEDOT

  • Opettaja Juha Haavisto, puh. 050 440 0907, juha.haavisto@kktavastia.fi
  • Koulutuspäällikkö Merja Kytöaho, puh. 050 550 4014, marja.kytoaho@kktavastia.fi
  • Opinto-ohjaaja Maarit Rahkola, puh. 050 588 2530, maarit.rahkola@kktavastia.fi
Tulosta
© 2019 Koulutuskuntayhtymä Tavastia