Ruokapalvelujen ammattitutkinto, ravintolakokki

Ravintolakokki

  • ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala

Koulutus alkaa sopimuksen mukaan

Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut ravintolakokki työskentelee ruokaravintolassa tai itsenäisenä yrittäjänä. Työpaikkoja ovat erityyppiset ruokaravintolat, tilaus- ja juhlapalveluyritykset ja matkustajalaivojen ruokaravintolat.

Tutkintoesite
Tutkinnon perusteet

HAKEMINEN

  • JATKUVA HAKU
    Hakulomake
    Oppisopimus
    : Mikäli sinulla on sovittuna oppisopimustyöpaikka, voit hakea oppisopimuskoulutukseen, Hakulomake

KUSTANNUKSET

  • Koulutuksen hinta on 450 € (voidaan maksaa erissä).

LISÄTIEDOT

Ammattiopisto Tavastia

PL 30, Hattelmalantie 8
13101 Hämeenlinna

Rehtori Heini Kujala
puh. 0400 731 299

Kehitysjohtaja Arto Ruhala
puh. 050 553 3564

Opintotoimisto
puh. 03 658 1900

Ohjauspiste
puh. 03 658 1500

etunimi.sukunimi@kktavastia.fi

© 2018 Koulutuskuntayhtymä Tavastia