Koulutus on suunnattu sinulle, joka haluat kehittää itseäsi ja päivittää tietojasi ruokapalvelualalla. Sinulla on alan peruskoulutus tai sinulla on alalta työkokemusta. Tutkinto suoritetaan ruokaravintolassa tai tilaus- ja juhlapalveluyrityksessä oppisopimuskoulutuksena.
Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut ravintolakokki työskentelee ruokaravintolassa tai itsenäisenä yrittäjänä. Työpaikkoja ovat erityyppiset ruokaravintolat, tilaus- ja juhlapalveluyritykset ja matkustajalaivojen ruokaravintolat.
Suurtalousruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut suurtalouskokki työskentelee ammattikeittiössä kokin työtehtävissä eri osa-alueilla, mm. ruoanvalmistus- ja asiakaspalvelutehtävissä. Saat valmiuksia suunnitelmalliseen, vastuulliseen, laadukkaaseen ja ammattimaiseen toimintaan ammattikeittiön eri tehtävissä
Koulutuksen hinta on 250 €.
Oppisopimuskoulutus on maksuton.
Hattelmalantie 25, I-rakennus, Hämeenlinna.
Lisätietoa oppisopimuskoulutuksesta
Huom! Hakuihin ja koulutusten alkamisiin voi tulla muutoksia.