Yleinen

Ammattiopiston syyslukukausi alkaa

28.7.2020

Ammattiopisto Tavastian uusien perustutkinto-opiskelijoiden opinnot alkavat tiistaina 4.8. klo 10.00. Koronatilanteen vuoksi uudet opiskelijat tulevat oman opetusosaston ulkotiloihin, joista heidät ohjataan omiin opetustiloihin.

Tarkemmat ohjeet uudet opiskelijat ovat saaneet valintakirjeessä. Valintakirjeen mukana on myös oppilaitoksen aluekartta, josta voi etukäteen katsoa, mihin opiskelijan pitää tulla.

Oppilaitoksen ulkoalueilla on opiskelijapalvelun henkilöstöä neuvomassa uusia opiskelijoita oikeisiin osoitteisiin. Jos on epävarmuutta paikasta, riittää, että tietää, mitä alaa on tulossa opiskelemaan.

Opintojaan jatkavat opiskelijat aloittavat maanantaina 10.8. lukujärjestyksen tai omalta osastolta saatujen ohjeiden mukaisesti.

Ammatilliseen koulutukseen valmentavan koulutuksen (VALMA) opinnot alkavat 10.8. alkavalla viikolla henkilökohtaisella haastattelulla. Oma haastatteluaika löytyy valintakirjeestä.

Aikuisten maahanmuuttajien perusopetuksen uudet opiskelijat aloittavat maanantaina 10.8. klo 9.00. Päättövaiheen opinnot alkavat 10.8. klo 9.40 C-rakennuksessa.

Seuraathan, niin pysyt ajan tasalla: Facebook, Instagram ja tiedotteita verkkosivuillamme!

Tervetuloa opiskelemaan Ammattiopisto Tavastiaan!

Sivua päivitetty 28.7.2020 kello 16.22

Uusimmat uutiset

Onnea ammattiin valmistuneille!

Ammattiopisto Tavastiasta on valmistunut 22.12.2023.–5.4.2024 välisenä aikana 215 uutta ammattilaista. Heistä 30 ei ole antanut lupaa julkaista nimeään. Lämpimät onnittelut […]

Lue lisää

5.4.2024

Kansainvälisyys on tärkeä osa ammattiopiston toimintaa

Kansainväliset vierailut ovat tärkeä tapa mm. kasvattaa oppilaitoksen verkostoja ja kehittää toimintatapoja. Tavastiassa on käy vuosittain lukuisa määrä ulkomaalaisia vieraita […]

Lue lisää

28.3.2024

Yritysyhteistyö: Patria kävi kylässä

Ammattiopisto Tavastia tekee tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa eri aloilla. Opiskelijat näkevät ja kokevat aitoa työelämää monella eri tapaa, vierailut ovat […]

Lue lisää

27.3.2024