Leipuri-kondiittori

LeipuriElintarvikealan perustutkinto,
leipomoalan osaamisala

Tutkinto antaa valmiudet toimia erilaisissa leipomoissa yhteistyössä toisten työntekijöiden kanssa niin, että tuotanto linjalla jatkuu joustavasti, turvallisesti ja hygieenisesti. Paistopisteissä ja kahvila-konditoriassa työskentely vaatii erityisesti asiakaspalvelu- ja markkinointitaitoja. Alalla vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa ja terveyttä.

Tutkintoesite
Tutkinnon perusteet
Hakeminen

Lisätiedot

Opinto-ohjaaja Maarit Rahkola, puh. 050 5882 530
maarit.rahkola@kktavastia.fi

Nuorten koulutus

Ammattiopisto Tavastia
PL 30, Hattelmalantie 8,
13101 Hämeenlinna

Rehtori, puh. 0400 731 299
Opintotoimisto, puh. 03 6581 900

etunimi.sukunimi@kktavastia.fi

© 2017 Koulutuskuntayhtymä Tavastia