Kiitos osallistujille! Valtakunnallinen ammatillisen koulutuksen seminaari järjestettiin Hämeenlinnan Aulangolla 16.–17.11.2021 ja siihen pystyi osallistumaan myös etänä. Seminaarin järjestivät yhteistyössä opetus- ja kulttuuriministeriö, Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE sekä Koulutuskuntayhtymä Tavastia. Lähetämme osallistujille palautekyselyn sekä tallenteen tapahtumasta.

Ohjelmassa ajankohtaista asiaa ja mielenkiintoisia keskusteluja!

Pitkän tauon jälkeen on aika päivittää seminaarin merkeissä ammatillisen koulutuksen nykytila ja trendit. Viihdyt varmasti, sillä päiväämme luotsaa rennolla ja osaavalla otteella näyttelijä ja stand up -koomikko Jaakko Saariluoma!

#VAKS2021-ohjelma

Ammatillinen koulutus kulkee kohti tulevaisuutta, hyppää mukaan!

Tutustu seminaariohjelmaan

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt 12.11.2021.

Seminaari järjestetään Hämeenlinnassa Scandic Aulanko -kylpylähotellissa (Aulangontie 93) tai voit osallistua etänä. Lähiosallistumisen vaihtaminen etäyhteyteen on mahdollista lyhyelläkin varoajalla. (Osallistumismaksun erotusta ei tässä tapauksessa palauteta.)

Osallistumismaksu (2 pv) ilman majoitusta on 390 € (+ alv 24 %).
Osallistumismaksu etäyhteydellä on 300 € (+ alv 24 %).

Osallistumismaksuun kuuluvat seminaariohjelma ja -materiaalit sekä ohjelman mukaiset tarjoilut.

Olemme järjestäneet bussikuljetukset Rautatieasemalta Aulangolle 16.11.2021 ja takaisin seminaarin päätyttyä 17.11.2021. Pysäköintimahdollisuus löytyy Scandic Aulangon pihasta.

Majoitus

Scandic Aulangolta on varattu majoituskiintiö 16.–17.11. 
109 € yhden hengen huone  
129 € kahden hengen huone  
149 € kolmen hengen huone (lisävuode). 

Jokainen varaa ja maksaa majoituksen itse. Varaukset voit tehdä varaustunnuksella BOPE161121 nettisivuilta,  puhelimitse +358 9 4272 2554 tai sähköpostilla hotellin myyntipalvelusta sales.tampere@scandichotels.com. Huoneet ovat varattavissa 2.11.2021 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan. 

Peruutusehdot ja erikoistilanteet

Terveysturvallisuuden varmistamiseksi noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia tapahtumajärjestäjille. Jos viranomaiset tekevät päätöksen rokotepassin käyttöönotosta, sitä edellytetään seminaariin osallistuvilta.

Lisäys 14.11.2021: Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri on antanut uusia koronaan liittyviä alueellisia suosituksia ja suosittelemme maskin käyttöä tapahtumassamme.

Kanta-Hämeen maakunta on siirtynyt koronaepidemian leviämisvaiheeseen. Maakuntaan on palautettu toistaiseksi vahva maskisuositus kaikissa sisätiloissa ihmisten parissa liikuttaessa sekä etätyösuositus soveltuvilla toimialoilla ja työpaikoilla loppuvuoden ajaksi. Kanta-Hämeessä ovat edelleen voimassa myös tartuntatautilain yleiset hygieniavaatimukset, joilla parannetaan asiakas- ja yleisötilojen terveysturvallisuutta. Maakunta esittää valtioneuvostolle ravintolarajoitusten käyttöönottoa maanantaina. Se tarkoittaa sitä, että maakunnan ravintoloiden tulee valmistautua koronapassin käyttöön ensi viikon aikana. Valtioneuvosto on myös suunnittelemassa koronapassin käytön laajentamista edelleen.

Seminaarin osalta suositamme siis maskin käyttöä muulloin kuin ruokailtaessa. Seminaariin on osallistumassa lähes 300 henkilöä, joten kokoustiloissa noudatetaan turvaetäisyyksiä tilan suomien mahdollisuuksien mukaan. Käsihygieniasta huolehditaan pesemällä käsiä ja käyttämällä käsidesiä.

Ravintolarajoitus saattaa tulla vaikuttamaan yökerhon sulkemisaikaan, ja koronapassin käyttöönottoa ei pystytä vielä varmistamaan.

Seminaariin osallistuminen on mahdollista vaihtaa etäosallistumiseen tiistaiaamuun 16.11.2021 klo 9.00 asti sähköpostilla marjo.tauru@kktavastia.fi.

Tulethan seminaariin vain terveenä!

Jos koronatilanteen takia määrätään henkilömäärärajoituksia, seminaariin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä kaksi ensimmäistä/organisaatio.

Peruutuksen voit tehdä maksutta kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Jos teet peruutuksen myöhemmin tai jätät saapumatta ilman ylivoimaista estettä, peritään koko osallistumismaksu.

Peruutukset ja muutokset sähköpostilla:
marjo.tauru@kktavastia.fi

Tapahtumasta vastaa 
Jouni Haajanen  
kuntayhtymän johtaja 
Koulutuskuntayhtymä Tavastia 
puh. 0400 505 388 
jouni.haajanen@kktavastia.fi 

Käytännön järjestelyt 
Marjo Tauru 
seminaariassistentti 
Koulutuskuntayhtymä Tavastia 
puh. 050 464 0283 
marjo.tauru@kktavastia.fi 

Sivua päivitetty 18.11.2021 kello 12.17