Tulevaisuuden tekijät tulevat Tavastiasta

Ammattiopisto Tavastia on innostava ja monipuolinen ammattioppilaitos. Lammin, Kaurialan, Hämeenlinnan lyseon lukio ja sen aikuislukio sekä Parolan lukio tarjoavat laadukasta koulutusta. Tavastia Koulutus Oy on luotettava kumppani työelämälle. Vanajaveden Opistossa harrastat ja opit. Lasten Liikunnan Tuki liikuttaa ja työllistää. TaitavaRekry työllistää ja tarjoaa työvoimaa.

Toimipaikkamme ja kartta

Hae Tavastiaan!

Jatkuva haku on ratkaisu alan vaihtajalle tai osaamisen päivittämiseen! Tartu tilaisuuteen ja hae meille. Ammattiopisto Tavastiassa on tarjolla laajasti erilaisia ammattiopintoja: tutkintoja ja tutkinnon osia tarpeen mukaan.

Jatkuva haku – tartu tilaisuuteen!

TaitavaRekrystä työpaikka tai työntekijä!

Uutta Tavastiassa! TaitavaRekry auttaa työllistämään opiskelijoita ja muita työnhakijoita – katso tarjoamamme työpaikat ja hae! TaitavaRekry palvelee työnantajaa monipuolisesti: ota rohkeasti yhteyttä työvoiman tarpeessa, niin katsotaan mikä on yrityksellesi paras tapa työllistää uusi työntekijä ja etsitään hänet. Autamme myös työntekijän kouluttamisessa tehtäväänsä.

Lue lisää TaitavaRekrystä

Löydä itsellesi sopiva koulutus tai kurssi helposti

Etsitkö jotakin kiinnostavaa kurssia tai koulutusta? Näppärällä hakutyökalullamme voit etsiä erilaisilla suodattimilla ja hakusanoilla juuri sinulle sopivaa koulutusta, kurssia tai harrastusta. Voit tehdä haun myös alkamisajankohdan mukaan. Tavastian tarjonta on hämmästyttävän laaja, kokeile ja ylläty!

Kokeile hakutyökalua

Ota VOPiksi – ilmoittaudu kursseille!

VOPissa alkaa kursseja pitkin vuotta, voit osallistua myös jo alkaneelle kurssille, jos siellä on tilaa. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa elämänsä harrastusta! Ilmoittautua voi netissä tai puhelimitse (jos ilmoittaudut kesken kauden, tee se aina puhelimitse, niin hinta katsotaan kohdilleen).

Tutustu kurssivalikoimaan

Ajankohtaista

Yhteishaku päättyi – Tavastian oppilaitokset jatkavat suosiotaan

Tämän vuoden yhteishaku toisen asteen koulutukseen päättyi 19.3.2024. Koulutuskuntayhtymä Tavastian oppilaitokset jatkoivat hakukohteina tasaisessa suosiossa. Hakukohteisiin vaikuttavat yleiset trendit ja […]

Lue lisää

21.3.2024

Lukiolaiset pohtivat Laatuapilan aamiaisella koulutuksen tulevaisuutta

Tavastian lukioiden opiskelijoiden ja opettajien edustajat kokoontuivat tammikuisena pakkasaamuna hotelli Vaakunaan pohtimaan lukiokoulutuksen nykytilaa ja etenkin sen tulevaisuutta. Tulevaisuusaamiaiseksi nimetty […]

Lue lisää

15.2.2024

Tämä jos mikä tuo osallisuutta!

Oppien osallisuuteen ESR -hanke ja Tavastian vieraskieliset opiskelijat osallistuivat #1000tekoa -tapahtumaan. Tapahtuma oli opiskelijoille onnistunut ja positiivinen kokemus yhdessä tekemisestä, […]

Lue lisää

9.1.2024

Lasten Liikunnan Tuki on osa Tavastiaa

Lasten Liikunnan Tuen kaksi perustehtävää ovat lasten ja nuorten liikuttaminen sekä nuorten koulutuksen ja työllistymisen tukeminen.

Urheiluakatemia Tavastia

Urheiluakatemia Tavastia on seudullinen nuoren urheilijan opiskelun ja urheiluvalmennuksen yhdistävä toimintaorganisaatio. Urheiluakatemiassa nuori voi helpommin yhdistää tavoitteellisen urheilun ja opiskelun. Opiskella voi joko lukion urheilulinjalla tai ammattiopiston kilpaurheilupolulla. Urheiluakatemia Tavastiaan haetaan yhteishaussa keväisin.

Tutustu Urheiluakatemia Tavastiaan

Tulevia tapahtumia

2.4. - 10.5.

Kevään näyttelyjä

Käsityö- ja kuvataidekurssien opiskelijatöiden näyttely 7.4. asti Jaakonkadun aulassa.  9.4–6.5. Kokeilevan maalauksen näyttely Jaakonkadun aulassa.  Janakkalan puutyö-, kudonta- sekä lasi- […]

Lue lisää

6.4.

Metsälammella – runoesitys

Kanta-Hämeen Lausujien runoesitys Metsälammella Ohjaus: Kirsi-Kaisa Sinisalo Aika: 6.4.2024 klo 15:00 Paikka: Wetterin Wanha Kutomo Osoite: Palokunnankatu 9, Hämeenlinna Liput: […]

Lue lisää

7. - 14.4.

Aurinkoinen ja kaupunkirotat 

Esitys on tuotettu yhteistyössä Janakkalan kunnan kumppanuuspöydän työskentelyssä, jossa ovat olleet mukana Vanajaveden Opiston kuvataidekoulu ja tanssiryhmät, Janakkalan teatteriseurue, Sibelius-opisto […]

Lue lisää

11.4.

Kumppanuustapaaminen, liiketoiminta-, matkailu-, puhtauspalveluala

Liiketoiminta-, matkailu- ja puhtauspalvelualan työelämäkumppanimme! Tervetuloa keskustelemaan seuraavista aiheista: alalla tapahtuvien muutosten ennakointi tarjottavat tutkinnot ja tutkinnon osat, tutkinnon sisältöjen […]

Lue lisää

Ajankohtaista

Ylioppilaaksi aikuisena!

Tule opiskelemaan lukio-opintoja lyseon lukion aikuislinjalle! Joustavat opinnot ilta-aikaan sopivat kaikenikäisille. Käy kansliassa ja ilmoittaudu mukaan!

Tutustu aikuislinjaan

Sinustako tavastialainen?

Tule iloisten ja osaavien tavastialaisten joukkoon! Katso työnantajalupauksemme ja avoimet työpaikat!

Katso avoimet työpaikat

Tavastian projektit ja hankkeet

Tavastian laaja projektitoiminta muodostuu hankkeista, joiden kokonaismerkitys on luoda uusia innovaatioita ja yhteistyöverkostoja sekä muodostaa uusia toimintatapoja hyödynnettäväksi myös projektien päättymisen jälkeen.

Tutustu projekteihin

Shoppaile TaiTava-shopissa

TaiTava-shop myy opiskelijoiden valmistamia käsityötuotteita Punaportilla.

TaiTava-shopiin

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastiassa saat laadukasta ammatillista koulutusta. Opiskele uusi ammatti tai täydennä osaamistasi!

Tutustu Ammattiopisto Tavastiaan

Vanajaveden Opisto

Opi uutta, inspiroidu ja harrasta VOPissa! Kansalaisopisto tarjoaa vuosittain lähes tuhat kurssia eri aiheista vauvoista vaareille – tule mukaan iloiseen joukkoon!

Lue lisää VOPista

Tavastian lukiokoulutus

Neljä mainiota lukiotamme takaavat sinulle erinomaiset lähtökohdat elämään ja jatko-opintoihin. Valitse Kauriala, Hämeenlinnan lyseo, Lammi tai Parola – aina onnistut!

Tutustu lukioihimme

Tavastia Koulutus

Laadukkaat koulutukset ja kurssit työelämän tarpeisiin tuottaa ja räätälöi Tavastia Koulutus. Ota yhteyttä rohkeasti!

Tavastia Koulutus

Opintoja maahanmuuttajille

Maahanmuuttajataustaisille opiskelijoille on tarjolla sekä peruskoulutasoista opiskelua että ammattiopintoihin valmentavaa koulutusta.

Opinnot maahanmuuttajille

Sosiaalinen media